
به گزارش میمتالز، این برنامه در راستای طرح ریزی و بررسی ابعاد اجرای پروژه هوشمندسازی و مکانیزه شدن فرآیند توزین در معادن و استفاده از تکنولوژیهای روز دنیا در حوزه ITS، از سوی ایمیدرو آغاز شد که در آن بهاره خازنی سرپرست مرکز توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی ایمیدرو و امید فلاح مدیر مجتمع معدنی سرب و روی و باریت مهدیآباد حضور داشتند.
طرح یاد شده همچنین در راستای تحقق اهداف برنامه هفتم پیشرفت و با استفاده از توانمندی شرکتهای دانش بنیان و محصولات بومی شروع شده است.
برنامه فوق با محوریت مرکز توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی ایمیدرو و همکاری مدیریتهای حراست و معادن ایمیدرو، کارشناسان این حوزه و دستاندرکاران پروژه و مشاوران زبده به اجرا در آمد که طی آن زوایای مختلف اجرای پروژه سیستمهای هوشمند توزین و مکانیزه شدن فرآیند توزین مورد بررسی قرار گرفت.
منبع: ایمیدرو