
به گزارش میمتالز، ناصر توکلیانفر با اشاره به آمار ارائهشده توسط سازمان اقتصاد جهانی و اتحادیه جهانی نمایشگاهها اظهار کرد: گردش مالی سالانه صنعت طلا و جواهر بالغ بر ۵۰۰ میلیارد دلار بوده و این صنعت تأثیر بسزایی در فعالیتهای اجتماعی و اقتصادی دارد.
سرپرست نمایشگاه بینالمللی مشهد بر اهمیت نمایشگاهها در افزایش آگاهی از برند، ایجاد اعتبار حرفهای کسبوکارها و دسترسی بهتر به مشتریان هدفمند تأکید کرد و گفت: نمایشگاهها فرصت مناسبی برای شبکهسازی، تحلیل بازار، آشنایی با رقبا و معرفی فرصتهای سرمایهگذاری هستند.
وی درباره جزئیات برگزاری این رویداد افزود: نهمین نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، نقره، فیروزه و گوهرسنگها از ۹ تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ در فضایی به مساحت ۳۵۰۰ مترمربع در نمایشگاه بینالمللی مشهد برگزار میشود.
به گفته توکلیانفر، در این نمایشگاه، ۷۵ مجموعه و فعال اقتصادی حضور دارند که ۴۴ شرکت از استان خراسان رضوی و ۳۱ شرکت از استانهای اصفهان، تهران، آذربایجان شرقی، البرز و سمنان حضور دارند.
سرپرست نمایشگاه بینالمللی مشهد زمینه فعالیت مشارکتکنندگان را تولید و فروش طلا و جواهر، مصنوعات نقره، فیروزه، ساعت، سکه، گوهرسنگها، ماشینآلات و صنایع وابسته، نرمافزارهای مالی و حسابداری حوزه طلا و جواهر، آموزشگاههای طراحی و طلاسازی و رسانههای تخصصی این حوزه اعلام کرد.
وی همچنین به رویدادهای جانبی این نمایشگاه اشاره و اظهار کرد: در ۱۱ اردیبهشت، همایش و مسابقه طراحی طلا و جواهر برگزار میشود.
توکلیانفر خاطرنشان کرد: از جمله رونماییهای مهم این نمایشگاه، بستهبندی جدید سکه، معرفی اولین پک سیمکارتی و رونمایی از اولین شمشهای طلا و نقره ضربی ۵۰ و ۱۰۰ گرمی با استانداردهای ضدجعل است.
سرپرست نمایشگاه بینالمللی مشهد افزود: این دستاوردها تأثیر مثبتی بر افزایش امنیت خاطر مصرفکنندگان خواهند داشت.
به نقل از روابط عمومی نمایشگاه بینالمللی مشهد، وی از حضور ریاست و اعضای هیات مدیره اتحادیه طلا و جواهر کشور، مقامات وزارت صنعت، معدن و تجارت و مسوولان استانی در این رویداد خبر داد.