تاریخ: ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۳:۳۸
بازدید: ۱۰
کد خبر: ۳۷۶۹۱۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
وزیر صمت در اتاق بازرگانی زنجان مطرح کرد؛

تولید و صادرات روان با هماهنگی سیاست‌های ارزی و تجاری

تولید و صادرات روان با هماهنگی سیاست‌های ارزی و تجاری
‌می‌متالز - وزیر صنعت، معدن و تجارت رفع اصطکاک بین سیاست‌های تولید و تجارت با برنامه‌های دستگاه‌های متولی را گام مهمی در تثبیت و تداوم تولید و درآمد‌زایی و ارزآوری برای اقتصاد ملی عنوان کرد.

به گزارش می‌متالز، «سید‌محمد اتابک» وزیر صمت، در دیدار فعالان، صاحبان صنایع، تولیدکنندگان و صادرکنندگان استان زنجان در اتاق بازرگانی، پول حاصل از تولید را برای اقتصاد کشور بی‌عارضه و پیش‌برنده دانست و گفت: تولید و صادرات دو مولفه اقتصاد پویا در کشور است و هماهنگی سیاست‌های تجاری و ارزی به چرخش روان اقتصاد ملی خواهد انجامید.

وی که در آئین انتخاب صادرکنندگان نمونه استان زنجان سخن می‌گفت، ادامه داد: استان زنجان در ۳ شاخص اقتصادی از رتبه بالا برخوردار است.

وزیر صمت، میزان صادرات به کل کشور، میزان تولید صنعتی و میزان اشتغال از صنعت استان زنجان را بالاتر از شاخص کشوری ارزیابی کرد و افزود: ۳۵ درصد اشتغال استان در صنعت است که ۱۳ درصد از تراز کشور بالاتر است.

اتابک با یادآوری روز ملی معدن، بار دیگر این روز را به معدن‌کاران تبریک گفت.

وی در مورد دفاع از صادرکنندگان برابر ناهماهنگی سیاست‌گزاری خاطرنشان کرد: می‌بایست به تجارت از منظر کارشناسی نگریسته و از صادرات به‌عنوان مسیر ارزش‌آفرین برای اقتصاد کشور حمایت شود.

وزیر صمت در پایان این مراسم از صادرکنندگان نمونه استان زنجان تجلیل کرد.

منبع: شاتانیوز

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین