تاریخ: ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۱:۳۰
بازدید: ۲۹
کد خبر: ۳۷۶۹۲۴
سرویس خبر : آهن و فولاد
مدیر امور مجامع، ارزیابی و راهبری شرکت‌های فولاد مبارکه

۲۰ درصد از سود فولاد مبارکه ناشی از سرمایه‌گذاری در شرکت‌های زیرمجموعه است

۲۰ درصد از سود فولاد مبارکه ناشی از سرمایه‌گذاری در شرکت‌های زیرمجموعه است
‌می‌متالز - مرتضی شبانی، مدیر امور مجامع، ارزیابی و راهبری شرکت‌های فولاد مبارکه در نخستین نمایشگاه اینوکس و فاینکس مشهد با بیان اینکه سال گذشته حدود ۱۸ همت سود سرمایه‌گذاری‌ها بود و امسال هم همین میزان سود پیش‌بینی می‌شود، گفت: حدود ۲۰ درصد سود کل فولاد مبارکه، حاصل از سرمایه‌گذاری‌ها است، این رقم پیش‌بینی می‌شود طی سال‌های آینده با افزایش شرکت‌ها و با بهره‌برداری از طرح‌های توسعه‌ای که این شرکت‌ها تعریف کردند، بیشتر شود.

به گزارش می‌متالز، مرتضی شبانی، مدیر امور مجامع، ارزیابی و راهبری شرکت‌های فولاد مبارکه در نخستین نمایشگاه اینوکس و فاینکس مشهد با اشاره به وضعیت کنونی فولاد مبارکه اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۱۶۰ شرکت فرعی زیرمجموعه گروه فولاد مبارکه است که در واقع سود تلفیقی گروه ناشی از عملکرد این شرکت‌های فرعی است.

وی افزود: بخشی از سود اصلی فولاد مبارکه، سود حاصل از سرمایه‌گذاری‌ها است، یعنی سودی که در مجامع شرکت‌های فرعی تقسیم می‌شود و خود را در صورت سود و زیان فولاد نشان می‌دهد.

مدیر امور مجامع، ارزیابی و راهبری شرکت‌های فولاد مبارکه با بیان اینکه سال گذشته حدود ۱۸ همت سود سرمایه‌گذاری‌ها بود و امسال هم همین میزان سود پیش‌بینی می‌شود، ادامه داد: حدود ۲۰ درصد سود کل فولاد مبارکه، حاصل از سرمایه‌گذاری‌ها است، این رقم پیش‌بینی می‌شود طی سال‌های آینده با افزایش شرکت‌ها و با بهره‌برداری از طرح‌های توسعه‌ای که این شرکت‌ها تعریف کردند، بیشتر شود.

وی در ادامه به اهمیت برگزاری به موقع مجامع شرکت‌های فرعی اشاره کرد و گفت: برای اینکه صورت‌های مالی تلفیقی فولاد مبارکه تهیه شود، لازم است که تمام به این شرکت‌های فرعی به موقع برنامه‌ریزی شود و مجامع آنها قبل از آغاز تیرماه برگزار شود که ما بتوانیم در آن فرصتی که داریم، صورت‌های مالی فولاد را تهیه کنیم و در زمان قانونی مجمع شرکت برگزار شود.

شبانی در ادامه به ۲ چالش اصلی که شرکت‌های تولیدی و فولادی با آن مواجه هستند، اشاره کرد: یکی بحث چالش انرژی است که هم گران شدن انرژی، بهای تمام شده را افزایش داده و هم قطعی گاز در زمستان و برق در تابستان و همچنین بحث آب، یک سود یا فرصت از دست رفته‌ای را ناشی از افت تولید ایجاد می‌کند.

وی نقدینگی و هزینه‌های مالی را دیگر چالش شرکت‌های معدنی و صنایع معدنی دانست و ابراز کرد: معمولاً سرمایه در گردش شرکت‌ها عدد بالایی است و برای تأمین این سرمایه در گردش، شرکت‌ها مجبور به اخذ تسهیلات و یا تأمین مالی از بیرون هستند. با توجه به بالا رفتن نرخ بهره، هزینه مالی شرکت‌ها افزایش قابل توجهی داشته است.

وی تاکید کرد: ۲ عامل داریم که بهای تمام شده را افزایش می‌دهد و از آن طرف تأثیر منفی بر سودآوری شرکت دارد که یکی بحث افزایش قیمت است که بر بهای تمام شده تأثیر دارد و هم افزایش هزینه‌های مالی که بر سود خالص شرکت‌ها تأثیر گذاشته است.

منبع: پایگاه خبری - تحلیلی ایراسین

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین