تاریخ: ۲۸ تير ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۰:۳۱
بازدید: ۴۸
کد خبر: ۳۷۹۸۲۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات خبر داد:

رشد مثبت سرمایه‌گذاری داخلی در انرژی‌های تجدیدپذیر‌/ ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تن ذخیره قطعی سنگ آهن داریم

رشد مثبت سرمایه‌گذاری داخلی در انرژی‌های تجدیدپذیر‌/ ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تن ذخیره قطعی سنگ آهن داریم
‌می‌متالز - مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات تامین برق از منابع تجدیدپذیر را حتی برای واحد‌های کوچک و متوسط فولادی گزینه‌ای اقتصادی و عملی دانست.

به گزارش می‌متالز، اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات اظهار کرد: شرکت‌های کوچک و متوسط فولادی نیز می‌توانند از انرژی‌های تجدیدپذیر مانند خورشید و باد برای تامین برق موردنیاز خود استفاده کنند با این حال انتخاب محل و تکنیک صحیح برای بهره‌گیری از این فناوری موضوعی است که باید مورد توجه قرار بگیرد، اما از نظر راندمان اجرای این طرح برای واحد‌های کوچک و متوسط نیز در کنار واحد‌های بزرگ امکان‌پذیر و از نظر اقتصادی به صرفه است.

وی افزود: اکنون برق در شرایط خاص با قیمت بالایی در اختیار صنایع قرار می‌گیرد و همین امر سبب افزایش سرمایه‌گذاری در انرژی خورشیدی شده ضمن اینکه پنل‌هایی که به تازگی وارد بازار می‌شوند از راندمان بالاتر برخوردار هستند.

سعدمحمدی خاطرنشان کرد: ما تکنیک‌های گوناگونی برای تولید برق در اختیار داریم و تجدیدپذیر‌ها یکی از این تکنیک‌ها هستند که هزینه اجرای آنها پایین است و تمایل به سرمایه‌گذاری در آن در ایران رشد مثبتی را تجربه می‌کند.

مدیرعامل ومعادن درباره آخرین وضعیت تامین سنگ آهن موردنیاز صنعت فولاد نیز توضیح داد و گفت: اکنون ۲میلیارد و ۷۰۰میلیون تن ذخیره قطعی سنگ آهن در کشور وجود دارد و ۴۰۰ میلیون تا ۵۰۰ میلیون تن اکتشافات جدید نیز صورت گرفته است، در نتیجه ذخایر کنونی کشور بیش‌تر از ۳ میلیارد تن است و تا ۲۰ سال دیگر سنگ داریم.

منبع: چیلان

عناوین برگزیده