تاریخ: ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۱:۱۷
بازدید: ۲۷۵
کد خبر: ۳۹۵۱۲۸

رشد ۱۴ درصدی ورودی آب به سد‌های کشور

رشد ۱۴ درصدی ورودی آب به سد‌های کشور
‌می‌متالز - با گذشت ۱۴۵ روز از سال آبی، بالاخره ورودی تجمعی آب به سد‌های کشور در سال آبی جاری نسبت به سال قبل، پیشی گرفت.

به گزارش می‌متالز، در ۱۴۵ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۴ تا بیست‌وپنجم بهمن‌ماه) در مجموع ۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون مترمکعب آب وارد سد‌های ایران شده که نسبت به ورودی ۸ میلیارد و ۴۸۰ میلیون مترمکعبی آب به سد‌ها در مدت مشابه سال آبی گذشته، رشدی ۱۴ درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، ۷ میلیارد و ۸۵۰ میلیون مترمکعب آب از سد‌های کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی ۱۰ میلیارد و ۸۳۰ میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، کاهشی ۲۷ درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود ۲۰ میلیارد و ۴۷۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سد‌های کشور، ۳۹ درصد ظرفیت مخازن سد‌ها پُر و ۶۱ درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سد‌ها در روز بیست‌وپنجم بهمن‌ماه ۱۴۰۳ بالغ بر ۲۲ میلیارد و ۱۳۰ میلیون مترمکعب بود، که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده کاهش ۷ درصدی ذخایر سد‌های کشور نسبت به زمان مشابه سال قبل است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین