به گزارش می متالز، رضا رحمانی در نشست بررسی آیین نامه اجرایی قانون چک با بیان این مطلب، افزود: شناخت آثار و پیامدهای تولید در اقتصاد کشور و همچنین نقش آن در سایر عرصههای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی ما بسیار مهم است.
وی تولید را شاخص و معیار اصلی پیشرفت در یک کشور دانست و تصریح کرد: تولید برای ما نیز به عنوان شاخص پیشرفت، ملاکی برای اندازهگیری سرعت، شتاب و میزان پیشرفت محسوب میشود، از این رو با توجه به سال رونق تولید باید محدودیتهای تولید را شناسایی و در جهت رفع آن اقدام کرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به بررسی آیین نامه اجرایی قانون چک که از سوی بانک مرکزی تهیه شده است، گفت: بسیاری از این آیین نامهها دست واحدهای تولیدی را میببند و لذا باید بسیاری از این آییننامهها اصلاح یا حذف شود.
رحمانی با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور گفت: هیچ واحد تولیدی نباید به دلیل بدهی به بانک و یا چک برگشتی تعطیل شود اگر بدهی آن حاد باشد باید مدیریت آن تغییر یابد نه اینکه تعطیل شود.
وی در این نشست از تمامی دستگاهها، ارگانها و گروههای خاص خواست که به کمک رونق تولید بیایند تا همزمان با رونق تولید صادرات افزایش و بیکاری در جامعه کم شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در این نشست خواهان اصلاح آیین نامه قانون چک در جهت حمایت از تولید شد.
گفتنی است، نشست بررسی آیین نامه اجرایی قانون چک و تعیین تکلیف باز پرداخت وجوه اداره شده با حضور وزیر صنعت، معدن، تجارت، معاون امور صنایع این وزارتخانه و اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برگزار شد.
در این نشست آیین نامه اجرایی قانون چک بررسی و پس از آن پیش نویس اصلاح شده در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مصوب شد و برای تصویب همزمان به ستاد سران قوا، شورای تأمین و اعتبار و مجلس فرستاد شد.