تاریخ: ۱۸ تير ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۲:۴۹
بازدید: ۲۶۸
کد خبر: ۴۴۵۹۲
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

سازمان ایمیدرو باید در بخش معادن کرمانشاه سرمایه گذاری کند

می متالز - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با اشاره به خطر ریسک بالای سرمایه گذاری اولیه در بخش معادن برای بخش خصوصی گفت: ایمیدرو (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران) که توانایی علمی، اکتشافی و تحقیقاتی، مالی و تخصصی معدن دارد ابتدا باید در صنعت معادن کرمانشاه وارد شود.
سازمان ایمیدرو باید در بخش معادن کرمانشاه سرمایه گذاری کند

به گزارش می متالز، هدایت حاتمی روز سه شنبه در جلسه شورای معادن استان کرمانشاه که در سرسرای تدبیر با حضور مدیرکل اکتشافات وزارت صنعت، معدن و تجارت و هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه برگزار شد، افزود: بخش خصوصی راه نرفته را تمایل ندارد برود، در بخش سرمایه گذاری می کند که مطمئن باشد به همین دلیل ایمیدرو باید به عنوان پیش قراول در معادن مهم استان سرمایه گذاری کند و بعد نتیجه بخشی آن را به بخش خصوصی واگذار کنیم.

حاتمی با اشاره به ضعف دانش و علم در فن آوری مواد معدنی استان گفت: ۱۰ سال است که تلاش می کنیم که جلوی خام فرورشی قیر طبیعی استان را بگیریم ولی چون دانش و علم ارزش افزوده آن را نداریم نمی توانیم در این زمینه به موفقیت برسیم از همین رو از سازمان صنعت و معدن و تجارت می خواهیم در زمینه قیر طبیعی کرمانشاه سرمایه گذاری و علم و فن آوری وارد کند.

وی در ادامه خواستار فعال سازی سریعتر معادن فلزی استان با توجه به پتانسیل و ظرفیت های فراوان آن شد و گفت: متاسفانه طی سالها در این بخش از صنعت در استان کرمانشاه سرمایه گذاری صورت نگرفته و فقط چند سنگ بری داریم که شایسته این استان با این وضعیت اقتصادی نیست باید توجه بیشتری به بخش معادن استان در مرکز شود.

 

کرمانشاه می تواند ۸۰ درصد قیر کشور را تامین کند

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه خواستار توجه جدی به وضعیت معادن قیر طبیعی گیلانغرب شد و گفت: ۷۵ درصد قیر طبیعی کشور در شهرستان گیلانغرب قرار دارد و این معادن می توانند ۸۰ درصد قیر طبیعی کشور را تامین کنند.

احمد صفری در ادامه بیان داشت: متاسفانه قیر طبیعی را به قیمت ناچیز از کشور صادر می کنیم و بعد کالاهای تولید شده از آن را وارد می کنیم.

وی یکی از علل عقب ماندگی توسعه کرمانشاه راعدم سرمایه گذاری در بخش معادن به علت جنگ تحمیلی دانست و خواستار توجه بیشتر سازمان صنعت، معدن و تجارت و سرمایه گذاری در معادن استان شد.

او در پایان گفت: نباید مرزی بودن کرمانشاه مانع سرمایه گذاری و توجه نکردن سازمان صنعت، معدن و تجارت به این استان شود.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۱۴ شهرستان، ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۶۲۲ روستا دارد و طبق تقسیم بندی کشوری از ۱۶۰ پهنه معادن فلزی دارای پنج پهنه است که تاکنون در مرحله اول مطالعات اکتشافی معادن ۱۶ نقطه آن برای فعالیت معدن فلزی مثبت اعلام شده است.

عناوین برگزیده