تاریخ: ۲۹ تير ۱۳۹۸ ، ساعت ۰۹:۱۰
بازدید: ۱۷۹
کد خبر: ۴۵۸۳۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
وزیر صنعت در نشست شورای معاونین و مدیران کل امور مجلس دستگاه ها و زارتخانه ها اعلام کرد:

افزایش ۲ برابری صادرات به کشورهای همسایه/ ثبت ۵۳۸ هزار انبار در سامانه انبارها

می متالز - وزیر صنعت از افزایش ۲ برابری صادرات به کشورهای همسایه و ثبت ۵۳۸ هزار انبار در سامانه انبارها خبر داد.
افزایش ۲ برابری صادرات به کشورهای همسایه/ ثبت ۵۳۸ هزار انبار در سامانه انبارها

به گزارش می متالز، رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری و رونق تولید در نشست شورای معاونین و مدیران کل امور مجلس وزارتخانه ها و دستگاه های اجرایی با اشاره به تقاضا محور بودن نمایشگاه ساخت داخل گفت: امروز قرارداد ۸۵ میلیون یورویی در حوزه قطعه سازان و خودرو سازان برای تولید ساخت داخل در این نمایشگاه منعقد شد.

او‌با اشاره به برنامه های وزارت صمت بیان کرد: وزارت صنعت برنامه های خود را در ۷ محور و با ۳۵ برنامه طراحی شده است که یکی از انها تعمیق و توسعه ساخت داخل که ما از آن به عنوان نهضت ساخت داخل یاد می کنیم، و در این نمایشگاه صحنه هایی را دیدم که بسیار امید‌وار کننده بود.

رحمانی ادامه داد: امسال برای ۱۰ میلیارد دلار برنامه ریزی کرده ایم که کالاهایی که وارد می شدند در رشته های مختلف تبدیل به ساخت داخل شود.

او به ارتباط بین دانشگاه و صنعت و حضور شرکت های دانش بنیان اشاره کرد و گفت: ما به دانشگاه ها طرح نیاز کرده ایم و جهت خوبی هم پیدا شده است. در سال گذشته دشمنان انتظار داشتند که سه ماهه آخر سال صنعت تعطیل بشود، چرا که تامین مواد اولیه و انتقال ارز با مشکل روبرو بود.

او افزود: آنها کتابی نوشته اند به نام هنر تحریم ها که چه می کردند و چه هدفی داشتند؛ ما آنها را بی هنر کرده ایم و همه مسئولان و مردم پای کار آماده و واحدهای صنعتی، نه تنها تعطیل نشد بلکه در واحد های صنعتی افزایش تولید داشتیم.

رحمانی ادامه داد: در سال گذشته واردات ما ۲۱/۸ درصد منفی بوده، مواد اولیه ۱۷ درصد منفی و ۳۱ درصد منفی کالاهای مصرفی بوده است و این نشان می دهد که هدف روی کالاهای مصرفی بوده است.

وزیر صنعت با اشاره به افزایش ۱۶/۸جواز کسب نسبت به سال ۹۶ توضیح داد: افزایش ۱۵/۵ درصدی اشتغال نسبت به سال گذشته و افزایش ۲۵ درصدی در سه ماهه اول سال نسبت به سال قبل افزایش در اشتغال داشته ایم.

رحمانی گفت: افزایش ۷ درصدی پروانه بهره برداری داشتیم نسبت به سال گذشته و در سه ماهه اول سال جاری ۲۹/۸ درصد صدور پروانه بهره برداری افزایش داشته است.

 

در نساجی و پوشاک واردات منفی ۳۱ و صادرات مثبت ۶ بوده است

او با اشاره به انجام طرح خاصی برای واردات کفش گفت: در کفش ۶۰ درصد صادرات و منفی ۷۷/۶ درصد واردات بوده است.

رحمانی با اشاره به توجه به بخش خصوصی و سفر به استان ها و شهرستان ها مختلف به عنوان یکی از استراتژی های وزارت صمت گفت: روزهای اول فضا مناسب نبود ولی در حال حاضر همه با روحیه و انگیزه همکاری می کنند.

عضو کابینه دوازدهم دولت با اشاره به دارا بودن ۳ میلیون واحد صنعتی در کشور گفت:۱۰ میلیون شاغل در این مجوعه ها به فعالیت تولید می پردازند و نیازمند تمامی دستگاه ها در این بخش است.

او با اشاره به نقدینگی به عنوان بزرگترین مشکل واحدهای تولیدی گفت: وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و بیمه همراهی های مناسبی را با بخش تولید داشتند .

رحمانی با اشاره به دولت الکترونیک به سامانه های توسعه تجارت اشاره کرد و گفت: سامانه توسعه تجارت، سامانه جامع انبارها و سامانه افق را راه اندازی کرده ایم و تاکنون ۵۳۸ هزار انبار در کشور در سامانه انبارها ثبت شده اند .

او به مدیریت تقاضای پتروشیمی اشاره کرد و ادامه داد: طرح ویژه ای با دستگاه های نظارتی انجام داده ایم که از افزایش تصاعدی قیمت ها در این بخش جلوگیری کنیم.

رحمانی از اصلاح فرایند تولید تا مقصد توسط سامانه های توسعه جامع تجارت تا سال اینده خبر داد.

او از انجام انقلاب معادن یاد کرد و گفت: در حوزه معدن کار جدیدی را شروع کرده ایم که از آن به انقلاب معادن یاد می کنیم.

نوسازی معادن در دستور کار است وارزش فلزات را با نگاه توازنی شروع کرده ایم.

او به صادرات ۲۳ میلیون سنگ اهن اشاره کرد و گفت: این رقم به ۸ میلیون رسیده نسبت به سال قبل و اگر همین طور پیش برود صادرات در این بخش نخواهیم داشت.
او صادرات را یکی از راه های رونق تولید دانست و گفت: صادرات به ۱۵ کشور همسایه باید افزایش پیدا کند، حجم صادرات ما به کشورهای همسایه ۵۴ درصد در غیر نفتی بوده است که این رقم ۲ درصد واردات این کشورها را تشکیل می داده است و می خواهیم این رقم را تا سال اینده ۲ برابر کنیم.

عناوین برگزیده
علت بروز چالش در مجمع بیمه ملت وکالت‌های اخذشده از بازنشستگان توسط صندوق بازنشستگی بوده است/ دعوت‌کننده مجمع باید درباره پذیرش حق رأی سهام وکالتی اتخاذ تصمیم کند/ سازمان بورس بر حفظ حقوق سهامداران و رعایت نظم در برگزاری مجامع تأکید دارد
توضیحات مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس درباره حواشی مجمع بیمه ملت:

علت بروز چالش در مجمع بیمه ملت وکالت‌های اخذشده از بازنشستگان توسط صندوق بازنشستگی بوده است/ دعوت‌کننده مجمع باید درباره پذیرش حق رأی سهام وکالتی اتخاذ تصمیم کند/ سازمان بورس بر حفظ حقوق سهامداران و رعایت نظم در برگزاری مجامع تأکید دارد