به گزارش می متالز، پرویز گلستانی، معاون فنی و اقتصادی سازمان کارگزاران بورس اوراق بهادار طی سال های ۷۰ تا ۷۷، ضمن بیان مطلب فوق گفت: توسعه ابزارهای مالی، عرضه اولیه با روش جدید بوک بیلدینگ، اصلاح قوانین و رویه ها، کاهش زمان توقف و بازگشایی نمادها و سایر اقدامات نهاد ناظر طی دو سال گذشته گام های مثبتی بود که به رشد تصاعدی بازار سرمایه منجر شد و باید بگویم در این زمینه ها خیلی کار شده است.
وی ادامه داد: اکنون که شرایط را با دهه ۷۰ مقایسه می کنیم شرایط به مراتب خیلی بهتر شده و اعتماد مردم به بازار سرمایه نیز افزایش یافته است اما با این حال ما همچنان برای توسعه بازار سرمایه کشور به فرهنگ سازی نیاز داریم.
این مدیر باسابقه بازار سرمایه افزود: ما در سال های ۷۰ به بعد نیز در بحث فرهنگ سازی نگرانی هایی داشتیم و حتی تلاش می کردیم با رسانه ملی همکاری کنیم اما هزینه زیادی ایجاد می کرد.
پرویز گلستانی در ادامه گفتگو با سنا، شرایط فعلی بازار را تحلیل کرد و در خصوص چشم انداز بازار سرمایه گفت: به رغم فضای تحریم و با وجود آنکه اقتصاد فعلا روند طبیعی خود را طی نمی کند اما آمارها از رشد شاخص حکایت دارد و به نظر من مهمترین عامل این رشد رکود بازار های رقیب است.
وی ادامه داد: حرکت نقدینگی در بازارهای موازی با مشکل مواجه شده و با توجه به فضای شفاف و نقدشوندگی حاکم بر بورس منابع به سمت بورس حرکت کرده است و این روند ادامه دارد.
معاون فنی و اقتصادی دهه ۷۰ سازمان کارگزاران بورس اوراق بهادار به نوسانات اخیر شاخص نیز اشاره کرد و گفت: فراز و فرود شاخص امری طبیعی است و آنچه عامل زیان در بورس می شود نگاه کوتاه مدت است.
وی اصلاح های دو هفته گذشته شاخص را محصول سفته بازی دانست و افزود: عده ای در کوتاه مدت به بازار سرمایه وارد می شوند و سفته بازی می کنند و زمانی که قیمت سهم بالا می رود اقدام به فروش می کنند و این رفتار دلیل اصلاح شاخص در روزهای گذشته بود و البته تاثیر آن نیز گذرا است.