تاریخ: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۲:۱۷
بازدید: ۲۲۳
کد خبر: ۵۱۲۴۶
سرویس خبر : انرژی
افزایش توان نیروگاهی کشور در دولت تدبیر و امید؛

ظرفیت تولید برق حرارتی در 6 سال اخیر به مرز 9000 مگاوات رسید

می متالز - با احتساب افزایش ظرفیت 5 هزار و 845 مگاواتی در طی دولت یازدهم و همچنین افزایش 3 هزار و 146 مگاواتی در طی دولت دوازدهم تا نیمه تابستان امسال، شاهد رسیدن افزایش ظرفیت تولید برق حرارتی در 6 سال اخیر به مرز 9000 مگاوات هستیم.
ظرفیت تولید برق حرارتی در 6 سال اخیر به مرز 9000 مگاوات رسید

به گزارش می متالز، از ابتدای آغاز به کار دولت یازدهم تا زمان شروع به کار دولت دوازدهم، در مجموع 49 واحد نیروگاه حرارتی جدید با مجموع ظرفیت 5 هزار و 845 مگاوات به مدار بهره‌برداری وارد شد.


تکمیل واحدهای در حال احداث و شروع عملیات اجرایی واحدهای جدید در دولت دوازدهم با تلاشی بیش از پیش در دستور کار قرار گرفت و نتیجه آن این بود که از ابتدای دولت دوازدهم تاکنون 20 واحد جدید نیروگاهی با مجموع ظرفیت 3 هزار و 146 مگاوات به بهره برداری رسیده است.


به عبارتی، از ابتدای دولت یازدهم تا نیمه تابستان امسال در مجموع شاهد بهره برداری از   69 واحد جدید نیروگاه حرارتی به مجموع ظرفیت 8 هزار و 991 مگاوات بودیم.


افزایش ظرفیت تولید برق حرارتی به همین جا ختم نشد و با ابتکار و توان مهندسان داخلی، در سال های گذشته اجرای طرح های افزایش بهره وری با نام های IGV+ و MEDIA در واحدهای مختلف حرارتی در نقاط مختلف کشورمنجر به افزایش ظرفیتی بیش از 1000 مگاوات در تولید برق حرارتی شد که این افزایش بیش از یک هزار مگاواتی در توان عملی نیروگاه ها، در زمان پیک تابستان مخصوصا در سال جاری به کمک صنعت برق کشور آمد.


هم‌اکنون بیش از 80 درصد ظرفیت اسمی تولید برق کشور در بخش واحدهای حرارتی است و عملا بار اصلی تولید برق را نیروگاه های حرارتی بر دوش می‌کشند.

عناوین برگزیده