تاریخ: ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۸:۴۴
بازدید: ۲۷۲
کد خبر: ۵۲۰۰۲
سرویس خبر : متالورژی و مواد
در آستانه برگزاری یازدهمین نمایشگاه تخصصی متالورژی و فولاد مطرح شد

حضور پررنگ دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه اصفهان

می متالز - یازدهمین نمایشگاه تخصصی «متالورژی، فولاد، ریخته‌گری، ماشین‌آلات و صنایع وابسته» از ۱۰ تا ۱۳شهریور در اصفهان برگزار می‌شود.
حضور پررنگ دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه اصفهان

به گزارش می متالز، نمایشگاه‌های تخصصی صنایع معدنی می‌توانند با آشکار کردن نیازها و توانمندی‌ها، روشنگر راه مدیران و فعالان معدنی باشند. این نمایشگاه بین‌المللی را شرکت رستاک پادویژن با محور نمایش جدیدترین محصولات در زمینه محصولات مرتبط با حوزه متالورژی، فولاد، ریخته‌گری، ماشین‌آلات و صنایع وابسته برگزار می‌کند. شرکت‌های فولاد مبارکه، فولاد هرمزگان، هلدینگ توکا فولاد، آتیه فولاد نقش‌جهان، صنایع ریخته‌گری سپاهان، شرکت فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری، فولاد امیرکبیر کاشان، شرکت صنایع ریخته‌گری اصفهان، مهندسی بین‌المللی فولاد تکنیک، ذوب‌آهن ایران و ایرتیک از معروف‌ترین غرفه‌داران این نمایشگاه تخصصی هستند. درباره اهمیت این نمایشگاه با چند تن از غرفه‌داران گفت‌وگو کرده ایم.

 

چشم‌انداز فرانمایشگاهی

محمد بیانی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان آرا کاوش پژوه که در حوزه انجام خدمات برای نصب و راه‌اندازی، آموزش کاربری و نگهداری تجهیزات آزمایشگاه‌های صنعتی فعالیت می‌کند، گفت: با پیشینه‌ای که داریم و با توجه به دانش فنی و مهندسی معکوسی که در برخی از تجهیزات داریم، موفق شده‌ایم برخی از دستگاه‌ها را برای نخستین بار در ایران تولید کنیم. او با اشاره به توانمندی مجموعه خود ادامه داد: مجموعه ما موفق شده است دستگاه آنالیز عنصر فلزات را بسازد، به این صورت که روی فلزات آنالیز انجام دهد سپس میزان عناصر موجود در فلزات را گزارش دهد تا بررسی کند نمونه فلزی که روی دستگاه‌ها گذاشته‌شده از چه عواملی تشکیل ‌شده است.
او تاکید کرد: با این رویه موفق شده‌ایم در زمره شرکت‌های دانش‌بنیان کشور قرار بگیریم. بیانی درباره این پرسش که چه هدفی از شرکت در نمایشگاه اصفهان دارید، اظهار کرد: هدف ما از شرکت در نمایشگاه، ارائه محصولات، نمایش توانمندی‌های داخلی و توسعه دامنه فروش تجهیزات ساخت داخل است. با توجه به اینکه دستگاهی که تولید می‌کنیم برای صنایع ریخته‌گری، متالورژی و قطعه‌سازی است و آنالیز فلزات را انجام می‌دهد، بین معدنکاران با استقبال خوبی روبه‌رو شده‌ایم. به‌این‌ترتیب شرکت در چنین نمایشگاه تخصصی باعث می‌شود که بیشتر بین فعالان معدنی شناخته شویم.
مدیرعامل شرکت «دانش‌بنیان آرا کاوش‌پژوه» درباره این پرسش که پس از شرکت در نمایشگاه چه انتظاری خواهید داشت، اظهار کرد: ازآنجایی‌که برای شناساندن مجموعه و محصولات تولیدی‌مان در نمایشگاه شرکت می‌کنیم انتظار داریم پس از نمایشگاه، مجموعه‌های معدنی و فولادی بیشتری ما را بشناسند و بتوانیم مشتری‌های بیشتری را جذب کنیم. او تاکید کرد: انتظار ما این است که افزایش فروش ۳۰درصدی داشته باشیم تا به فروش سالانه‌مان افزوده شود و بتوانیم آن را دستمایه افزایش محصولات‌مان قرار دهیم تا در توسعه بخش پژوهش مجموعه‌مان موثر واقع شویم. اگر مسئولان دولتی را در این نمایشگاه ببینیم حرف‌‌های زیادی داریم. مهم‌ترین مسئله‌ای که می‌توانم بر آن تاکید کنم این است که شرکت‌ها به بخش خصوصی واقعی سپرده شوند نه اینکه دست به حراج بیت‌المال به نفع افراد خاص بزنند.

 

معرفی شرکت، هدف اولیه

جلال یادگار، مدیرعامل شرکت «دانش‌بنیان پایش فرآیند دقیق آزمون» که در زمینه تولید تهویه صنعتی فعالیت می‌کند، اظهار کرد: شبکه‌هایی که طراحی و راه‌اندازی می‌کنیم برای بخشی از خط تولید معادن که به نام خط خردایش معروف است، استفاده می‌شوند. همچنین در حوزه غبارگیری صنعتی فعالیت می‌کنیم، به این صورت که غبارها با دستگاه تهویه مکش می‌شوند. به‌این‌ترتیب با معادن در ارتباط هستیم و می‌توانیم تعامل خوبی با آنها داشته باشیم. یادگار درباره این پرسش که چه هدفی از شرکت در نمایشگاه اصفهان دارید، اظهار کرد: هدف اولیه ما معرفی شرکت‌مان به صنایع مختلف است که با حضور در نمایشگاه می‌توانیم به این هدف برسیم. پس از آن به دنبال بازاریابی و رسیدن به مرحله قرارداد هستیم. او تاکید کرد: برای موفقیت در بازاریابی نیازمند زمان هستیم و امیدواریم در طول زمان به این مهم دست ‌یابیم. مدیرعامل شرکت پایش فرآیند دقیق آزمون درباره این پرسش که چه دستاوردی از شرکت در نمایشگاه در سال‌های گذشته داشته‌اید، گفت: با شرکت در نمایشگاه توانسته‌ایم با مجموعه‌های مختلف ارتباط برقرار کنیم و بین آنها شناخته شویم. یادگار در پاسخ به این پرسش که به‌عنوان یک شرکت فعال در حوزه صنعت و معدن چه دغدغه‌ای دارید، اظهار کرد: ازآنجایی‌که مشکل اساسی ما نقدینگی است، انتظار داریم دولت به مجموعه‌هایی مثل ما پول تزریق کند و وام دهد و با در اختیار قرار دادن تسهیلات به ما کمک کند. او ادامه داد: انتظار ما این است که از تولیدکننده‌های داخلی حمایت کند تا شناخته شوند. هرچند تا امروز شرکت‌هایی که از تولیدکننده‌هایی مثل ما استقبال کرده‌اند کم نیستند اما متاسفانه در ایران همیشه تولیدکننده زیر فشار بوده و هیچ استقبالی از او نشده است.

 

مهم‌ترین اهداف برگزاری

مدیرعامل یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی متالورژی، فولاد، ریخته‌گری، ماشین‌آلات و صنایع وابسته نیز درباره برگزاری این رویداد بین‌المللی اظهار کرد: نمایشگاه متالورژی، فولاد، ریخته‌گری، ماشین‌آلات و صنایع وابسته اصفهان، رویدادی بین‌المللی است که یازدهمین دوره آن در محیطی به مساحت ۱۰هزار مترمربع در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان برگزار خواهد شد.
 بندرچی، مهم‌ترین اهداف برگزاری این رویداد بین‌المللی را این‌گونه برشمرد: معرفی توانمندی‌های صنایع متالورژی و ریخته‌گری ایران، افزایش حجم مبادلات بازرگانی با رویکرد صادراتی، تهیه و توزیع مواد اولیه و روش‌های تولید، تکمیل و تحویل محصولات مرتبط با صنعت متالورژی و ریخته‌گری، فراهم کردن زمینه‌های لازم برای سرمایه‌گذاری شرکت‌های داخلی و خارجی و کارآفرینی و اشتغال پایدار و بومی‌سازی صنایع متالورژی و ریخته‌گری با هدف حمایت از صنایع داخلی.
او همچنین درباره تفاوت این دوره نمایشگاه بین‌المللی متالورژی، فولاد، ریخته‌گری، ماشین‌آلات و صنایع وابسته اصفهان نسبت به دوره‌های پیشین گفت: در این نمایشگاه علاوه بر محصولات و تولیدات شرکت‌ها قرار است قطعات بومی‌سازی نشده را به اشتراک بگذارند.

عناوین برگزیده