تاریخ: ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۱:۴۹
بازدید: ۲۶۹
کد خبر: ۵۳۲۱
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
دری نجف آبادی:

مسئله بدهی های گذشته ایرالکو بررسی شود / باید به تولید ۱.۵ میلیون تنی آلومینیوم برسیم

می متالز - نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: اینکه شرکت ایرالکو در دوره‌ای ۲۴ میلیارد تومان بابت مسائل محیط زیستی به وکیل پرداخت می‌کند، اینکه با وجود سودآوری که باید وجود داشته باشد حجم قابل توجهی به عنوان بدهی عنوان می‌شود و بسیاری از مسائل دیگر، نشان می‌دهد این شرکت خروجی‌هایی داشته است که مراجع ذی‌ربط از جمله قوه قضاییه باید به آن رسیدگی کنند و واحدهایی که این مشکلات را دارند مورد بررسی قرار بگیرند.
مسئله بدهی های گذشته ایرالکو بررسی شود / باید به تولید ۱.۵ میلیون تنی آلومینیوم برسیم

قربانعلی دری‌نجف آبادی در آیین افتتاح خط چهار احیا کارخانه آلومینیوم ایران با تاکید بر این نکته که باید از ظرفیت‌ها استفاده کنیم، گفت: ایرالکو، آذرآب و هپکو از جمله ظرفیت‌های مناسبی هستند که نباید آنها را از دست داد.

وی تاکید کرد: نمی‌توان باز هم واحدهایی با این عظمت ایجاد کرد، باید در یک فرایند علمی، منطقی و حکیمانه این واحدها را فعال کرده و در مسیر قرار داد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد: نمی‌توان انتظار افزایش تولید و اشتغال را داشته باشیم، اما هر روز بهانه‌ای بیاوریم. این بهانه‌گیری‌ها ظلم به همه جامعه است. برای توسعه همگی باید تلاش کنیم.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی عنوان کرد: در بهینه‌سازی خطوط ایرالکو هیچ شکی نیست و بهینه‌سازی خط چهار انجام شد. ظرفیت تولید آلومینیوم باید به یک میلیون تن و حتی یک و نیم میلیون تن رسانده شود. هم‌اکنون ظرفیت این واحد حدود ۵۰۰ هزار تن است و باید این ظرفیت را افزایش دهیم.

وی بیان کرد: چین با اینکه قبلا مواد اولیه در اختیار نداشت امروز به ظرفیت ۳۲ میلیون تن تولید رسیده است، امارات بیش از یک‌ونیم میلیون تن و روسیه به تنهایی ظرفیت یک میلیون و هشتصد هزار تن را دارد، ما نیز می‌توانیم ظرفیت را افزایش دهیم و همه در تولید ناخالص ملی و تولید آلومینیوم موثر باشیم.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد: در شرکت ایرالکو باید واحد تحقیق و توسعه راه‌اندازی شود و از زبده‌ترین کارشناسان در این بخش استفاده کرده و ظرفیت را به صورت علمی افزایش دهیم.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی عنوان کرد: آلومینیوم یک صنعت استراتژیک و مهم است و صنایعی مانند هواپیماسازی، تجهیزات نظامی و خودروسازی به این صنعت وابسته هستند، بعد از فولاد مهمترین صنعت دنیا صنعت آلومینیوم است.

وی تاکید کرد: باید چشم تیزبین مدیریت ایرالکو تا آخر خط مدیریت را اعمال کند و محصول باکیفیت تولید شود. ما برای کاهش فاصله با دیگر کشورها باید با برنامه‌ریزی و تلاش مضاعف کار کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی عنوان کرد: آلومینیوم هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بدهی داشته است، باید بررسی شود در زمان مدیریت قبلی چه اتفاقاتی افتاده است. ما مدیری نیاز داریم که ته جیبش سوراخ نباشد. مدیر قبلی با قاطعیت گفت من ته جیبم سوراخ نیست، باید پرسید پس این سوراخ کجا بوده است.

دری نجف‌آبادی ادامه داد: کارخانه‌ای که سالانه حداقل ۱۸۰ هزار تن آلومینیوم تولید می‌کند و این محصول حداقل هر کیلو دو هزار تومان به فروش می‌رسد، چرا هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان کسری دارد، این موضوع نامفهوم است. اگر در کمیسیون برنامه و بودجه یا در مجلس بودم نسبت به این موضوع واکنش نشان می‌دادم.

وی تاکید کرد: اینکه کارخانه با این میزان بدهی به مدیریت جدید تحویل داده شده معنا ندارد. این میزان بدهی و زیان باید مورد بررسی دقیق قرار بگیرد و مسائل مشخص شود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی عنوان کرد: هپکو نیز همین وضعیت را دارد، این شرکت نیز هزار میلیارد تومان کسری آورده است و کارگران هر روز در خیابان‌ها حق خود را طلب می‌کنند.

وی ادامه داد: دیوان محاسبات و بازرسی کل کشور و دستگاه‌های امنیتی و قضایی باید این مسائل را مورد رسیدگی قرار دهند، استانداری و صنعت، معدن و تجارت نیز باید در این خصوص بررسی انجام دهند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی عنوان کرد: ایرالکو در سال های گذشته ۲۴ میلیارد تومان برای وکیل در موضوع محیط زیست هزینه می‌کند، این وکیل اگر در انگلیس هم بود این اندازه درآمد نداشت. قوه قضائیه باید به این مسئله رسیدگی و برخورد کند و نباید اجازه دهد افراد فاسد و فرصت‌طلب از این موقعیت‌ها سوء‌استفاده کنند.

وی تاکید کرد: انتظار دارم قوه قضاییه با این وکلا برخورد حکیمانه داشته باشد.

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین