تاریخ: ۲۱ شهريور ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۳:۴۹
بازدید: ۱۹۱
کد خبر: ۵۶۹۱۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

ذوب مس، نفلین سینیت و خودرو مهم‌ترین پروژه‎های صنعتی آذربایجان‌شرقی/ تبدیل تبریز به قطب سوم خودرو

می متالز - استاندار آذربایجان‌ شرقی ذوب مس، نفلین سینیت و خودرو را مهم‌ترین پروژه‎های صنعتی استان خواند و گفت: همانطور که قول دادیم این پروژه‎ها را به سامان می‎رسانیم.
ذوب مس، نفلین سینیت و خودرو مهم‌ترین پروژه‎های صنعتی آذربایجان‌شرقی/ تبدیل تبریز به قطب سوم خودرو

به گزارش می متالز، محمدرضا پورمحمدی صبح امروز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان که با حضور وزیر صمت تشکیل یافت، اظهار کرد: علاقه و تعصب دکتر رحمانی نسبت به استان کاملا مشخص بوده و از اینکه ایشان وزیر معین اقتصاد مقاومتی در استان‎های آذربایجان‌شرقی و البرز انتخاب شده‎اند، بسیار خرسندیم.

وی افزود: اقتصاد مقاومتی یعنی اینکه بتوانیم صنایع پایه و مادر را تقویت کنیم، نه اینکه بخواهیم مشابه این صنایع موجود را مجددا احداث کنیم.

پورمحمدی در ادامه صحبت‏‌های خود یادآور شد: نیمه شرقی و غربی استان دو چهره کاملا متفاوت دارد؛ نیمه غربی نسبتا برخوردار، صنعتی و پیشرفته بوده اما نیمه شرقی محروم، کم آب، دارای کشاورزی دیم و کم برخوردار است.

استاندار آذربایجان شرقی اذعان داشت: در نیمه شرقی معادن و امکانات بالقوه خوبی وجود دارد که باید تلاش کنیم این معادن به بهره‌برداری برسند و مسیر توسعه این نیمه نیز باز شود.

استاندار آذربایجان‌ شرقی ذوب مس، نفلین سینیت و خودرو را مهم‌ترین پروژه‎های صنعتی استان خواند و گفت: همانطور که قول دادیم این پروژه‎ها را به سامان می‎رسانیم.

وی ادامه داد: سر عهد خود ایستاده‌ایم که اگر چنین نبود 90 کانتینر از 140 کانتیتر کارخانه ذوب که جای دیگر رفته بود، بر نمی‌گشت؛ البته برای تحقق این عهد روی مساعدت‎های وزیر صمت حساب ویژه‎ای باز کرده‌ایم و اگر بخش عمده‌ای از حساب‌های مس به استان برگشته مدیون همین مساعدت‎ها هستیم. 

پورمحمدی تاکید کرد: ذوب مس یعنی نفت آذربایجان و شاید قویرتر؛ ولی در حال حاضر به خاطر خام‌فروشی متضرر هستیم و باید تلاش کنیم فرآورده‎های مس فرآوری و تبدیل به ارزش افزوده و ثروت برای استان شود.

استاندار آذربایجان ‎شرقی اذعان داشت: ارتقاء توان خودرو سازی اولویت ماست؛ قرارداد سه جانبه قطب سوم خودرو نیز با حضور وزیر و رئیس مجلس امضا شده و در آینده نزدیک هدف تبدیل تبریز به قطب سوم خودرو نیز محقق خواهد شد.

وی در ادامه به تشریح برنامه‌های اولویت‌ دار استان در بخش صنعت، معدن و کشاورزی پرداخت و افزود: در حوزه‌های مختلف برنامه‌های مختلفی داریم و کارهای خوبی انجام می‌گیرد که نیازمند مساعدت‌های وزارت صمت است.

عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد