دکتر مجید قاسمی مدیر عامل بانک پاسارگاد
به گزارش می متالز، نماینده ی مردم خوی بیان داشت: اولین و مهمترین نیاز واحدهای تولیدی بویژه در حوزه ی معدن و صنعت طبق بررسی های انجام گرفته مبحث مالی و تامین اعتبارات و تسهیلات است که باید در اختیار آن ها قرارگیرد و با توجه به تعطیلی بسیاری ازبنگاه های تولیدی و صنعتی به دلیل مشکلات مالی، عدم تامین مواد اولیه، مدیریت ناصحیح و... نقش بانک ها را به عنوان بازوی حمایتی کاملا برجسته می سازد.
سید تقی کبیری اظهار داشت: فلسفه ی وجودی بانک ها تامین رونق و شکوفایی اقتصاد است که خروجی آن ایجاد اشتغال، گردش منابع مالی و کاهش آمار بیکاری است و با توجه به این که تحریمها در درجهی اول بخش صنعت و تولید را مورد هدف قرار میدهند، از این جهت نیز وظایف بانکها و نهادهای مالی دستخوش تغییرات میشوند و اهمیت ویژه ای پیدا می کنند.
نماینده ی مردم خوی و چایپاره در ادامه بیان کرد: عمده ی این تغییرات با توجه به فلسفهی وجودی بانکها قابل تبیین است اگر بپذیریم مهمترین وظیفهی یک بانک تجاری حمایت از بنگاههای کوچک و متوسط است و حمایت از بنگاههای بزرگ و توسعهی صنعتی نیز بیشتر در حوزهی فعالیت بانکهای تخصصی طبقهبندی میشود، درک جایگاه و نقش بانکها در شرایط تحریم چندان دشوار نخواهد بود.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بانک ها می توانند با جذب سرمایه بیشتر و شرکت در پروژه های مهم صنعتی کشور، هم به سوددهی برای بانک خود برسند و هم به پیشرفت پروژه کمک کنند که باعث رشد و حمایت از تولید و اشتغالزایی خواهد شد.
در این خصوص کبیری با اشاره به عملکرد مثبت گروه مالی پاسارگاد در حمایت از پروژهای بزرگ صنعتی، تخصصی و معدنی کشور به ایجاد بزرگ ترین شرکت توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه "میدکو" اشاره کرد که با هدف سرمایه گذاری در بخش معادن و صنایع معدنی کشور و ایجاد اشتغال 15 هزارنفری توسط حمایت های این بانک تشکیل شده است.
وی همچنین اشاره کرد: شرکت معدنی و صنعتی "میدکو" حتی در تحریم ها عقب ننشسته و با درایت و مدیریت مدیران با تجربه در راس آنها دکتر پورمند توانسته روند رو به رشدی را در جهت رشد و شکوفایی اقتصاد حوزه ی صنعت و معدن داشته باشد.
کبیری با اشاره به افتتاح پروژه ی کارخانه ی فرآوری زغال سنگ در طبس که با حمایت بانک پاسارگارد آغاز به کار کرد بیان داشت؛ تمامی بانک ها باید در راستای رسالت های خود در این حوزه اقدامات سازنده انجام دهند و اقتصاد رو به رشدی را رقم بزنند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یاد آور شد: توجه به بخش صنعت، رونق تولید و چرخیدن چرخ صنعت کشور و توجه به اشتغالزایی بسیار مهم است و بانک ها در حمایت از این بخش نقش مهمی دارند چرا که پشتوانه بسیار خوبی برای بقای صنعت و معادن کشور هستند و صنعت از جمله بخش هایی است که نیاز به حمایت مالی و استفاده از منابع پولی دارد.
وی در خصوص کارآفرینی و استفاده از نیروهای باتجربه اشاره ای به اشتغال زایی 40 هزار نفره ی گروه مالی پاسارگاد در حوزه های مختلف انرژی، مالی و صنعت و معدن و بخش های تولیدی کرد و گفت: این پیشرفت و حمایت های تاثیر گذار نتیجه ی زحمات مدیرانی مدبر و در راس آنها دکتر مجید قاسمی است که علیرغم مشکلات وآماج انتقادهای وارده براین بنگاه اقتصادی با تکیه بر دانش مبتنی برتجربه ی بانکی خود در این حوزه موفق عمل کرده و سالیان متمادی سکان این بانک را قدرتمندانه بدست گرفته واز انجام وظایف خود عقب ننشسته است.
سید تقی کبیری درپایان عنوان کرد: با توجه به سابقه ی مدیریتی دکتر مجید قاسمی در بانک مرکزی ایشان با استفاده از تجربیات چندین ساله و کارنامه ی درخشان خود توانسته است مدبرانه این بنگاه اقتصادی را به سمت انجام رسالت های واقعی خود هدایت کرده و در این حوزه موفق عمل نماید و کارنامه ی درخشانی از خود به جای گذارد که قابل تقدیر و تشکر است.