به گزارش می متالز، سیدعبدالله موسوی با اشاره به برنامهریزی انجام شده برای استفاده حداکثری از ظرفیتهای شرکت ملی حفاری ایران، گفت: در این راستا ۱۰۰ درصد توان مجموعه در بخشهای خدمات فنی و حفاری به کارگیری میشود.
وی با بیان اینکه ملی حفاری در نیمه نخست امسال موفق به حفاری و تکمیل ۶۵ حلقه چاههای نفت و گاز توسعهای/ توصیفی، اکتشافی و تعمیری شده است، گفت: ۴۸ حلقه از این چاهها شامل ۱۷ حلقه توسعهای و ۳۱ حلقه تعمیری در گستره عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب بوده است.
موسوی گفت: شرکت ملی حفاری ایران به موازات اجرای تفاهمنامهها و برنامههای حفاری و ارائه خدمات یکپارچه جانبی به شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، شرکت نفت مناطق مرکزی و شرکت نفت فلات قاره ایران، شتاب بخشی در انجام پروژههای تعریف شده در حوزه شرکت مهندسی و توسعه نفت، شرکت نفت و گاز پارس و دیگر شرکتهای طرف قرارداد را در دستور کار دارد.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به تحقق نزدیک به ۸۰ هزار متر حفاری چاههای نفت و گاز در ۶ ماه نخست امسال، به حفاری و تکمیل دو حلقه چاه در شرکت نفت مناطق مرکزی، ۶ حلقه در شرکت نفت فلات قاره، سه حلقه در شرکت متن، پنج حلقه در قالب پروژهای و یک حلقه چاه برای مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران در مدت پیش گفته اشاره کرد.
وی اظهار کرد: این شرکت در مناقصههای مربوط به پروژههای حفظ، نگهداشت و افزایش تولید که از سوی شرکت ملی نفت ایران برگزار میشود، حضور رقابتی داشته و اجرای دو پروژه میدان محور در میادین نفتی گچساران و نفتشهر به ملی حفاری واگذار شده است که هم اینک عملیات اجرایی آنها با اختصاص دو دکل حفاری در دست اجراست.
موسوی افزود: در همین زمینه این شرکت در قالب کنسرسیوم با دیگر شرکتهای E&P داخلی در همه مناقصههای برگزار شده مشارکت دارد و بخشهای تامین دکل و خدمات فنی و مهندسی پروژهها از سوی این شرکت ارائه خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران اهتمام به موضوع درآمدزایی را از فصلهای مهم در تحقق اهداف کوتاه مدت، میانمدت و کلان شرکت عنوان کرد و با اشاره به برنامههای روزآمدسازی دستگاههای حفاری و تجهیزات فنی و مهندسی مرتبط با خدمات متنوع جانبی، از جابهجایی دستگاه حفاری دریایی شهید رجایی به عسلویه برای تعمیرات بارج آن و به کارگیری در حوزه عملیاتی خلیج فارس خبر داد.