به گزارش می متالز، محمدمهدی برومندی، در توضیح نشست امروز سهشنبه (5 آذر) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: با توجه به اظهارات مقام معظم رهبری درباره عدم افزایش قیمتها با توجه تغییر مدیریت سوخت در کشور و نظر به اینکه افزایش قیمت سوخت نباید موجب افزایش قیمت کالاها و خدمات شود، کمیسیون از وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاونان وی، معاونان وزیر اقتصاد و دارایی، رئیس سازمان تعزیرات حکومتی و مسوولانی از سازمان بازرسی کل دعوت کرد تا گزارشی درباره کنترل بازار و قیمت کالاها و رضایتمندی مردم ارایه دهند.
نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: مسوولان مذکور ضمن حضور در نشست امروز درباره برنامههایی که در این مدت ایفا کردند و برنامههای آتی خود توضیح دادند. همچنین از آنها خواسته شد تا پیشنهادهای خود مبنی بر نقش مجلس از بُعد قانون گذاری را جهت تلطیف شرایط ارایه دهند.
وی افزود: بنا بر گزارش مسوولان حاضر در جلسه اقداماتی توسط دستگاهها در حال انجام است؛ ستاد تنظیم بازار تاکنون بیش از 10 جلسه فوق العاده طی چند روز اخیر برگزار کرده است. قیمت 100 کالای اساسی مورد نیاز مردم نیز به طور روزانه گزارشگیری شده است.
برومندی یادآور شد: قیمت برخی از کالاهای اساسی در روزهای اخیر روند افزایشی و قیمت برخی از کالاها روند کاهشی داشته است. روند افزایشی قیمت برخی از کالاهای مهم و اساسی مردم ناشی از عوامل متعددی بوده که این عوامل در حال بررسی است اما وزیر صنعت و سایر مسوولان مربوطه قول دادند که این روند افزایشی متوقف و قیمت کالاها به قبل از افزایش قیمت سوخت بازگردد.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: بر اساس گزارش بانک مرکزی میزان تورم در صورت اجرای طرح افزایش قیمت بنزین اعلام شده است، مرکز پژوهشهای مجلس و مرکز مطالعات بازرگانی وزارت صمت و البته بانک مرکزی شاخصها را ارزیابی کردند که در تعیین قیمت کالاهای اساسی باید لحاظ شود.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: تلاش همه دستگاهها، تولید کالاهای اساسی مردم به میزان کافی، حفاظت از ذخایر استراتژیک، پایش و کنترل قیمتها به شکل منظم است. این جلسات در هفتههای آتی ادامه خواهد داشت.