به گزارش می متالز، با افزایش امیدها به پایان جنگ تجاری میان آمریکا و چین، دلار در هفتهای که گذشت در برابر ین ژاپن (بهعنوان دارایی امن) افزایش یافت. اما به طور کلی در هفته پایانی نوامبر شاخص دلار بدون تغییر باقی ماند.
شاخص دلار که نرخ برابری آن را در مقابل سبدی از ارزهای جهانی اندازه گیری میکند، در معاملات جمعه دو هفته پیش (۲۲ نوامبر) و همچنین جمعه گذشته (۲۹ نوامبر) درسطح ۹۸٫۲۷ واحد قرار گرفت.
در عین حال، دادههای اقتصادی منتشرشده در روز چهارشنبه نشان میدهد، رشد اقتصادی آمریکا در سه ماهه سوم سال تا حدودی افزایش یافته است. در مقابل فعالیتهای اقتصادی در سطح جهان روند نزولی داشته است.
فدرال رزرو هم با توجه به قدرت بازار کار و چرخش احتمالی در سرمایه گذاری تجاری، چشم انداز خوش بینیانهای را ارائه داده است.
نمودار زیر روند هفتگی شاخص دلار را در هفته پایانی نوامبر نشان میدهد:
قدرت دلار در هفتهای که گذشت حکایت از امیدواری بازارها به پایان مناقشات اقتصادی میان ایالات متحده آمریکا و چین دارد. ۱۶ ماه از جنگ تجاری میان دو اقتصاد بزرگ جهان میگذرد و حالا توجه سرمایه گذاران و معامله گران به روند مذاکرات میان دو کشور معطوف شده است.
درحالی که مقامات هر دو کشور نسبت به پایان جنگ تجاری ابراز خوشبینی کردهاند اما پس از آنکه دونالد ترامپ مصوب کنگره درباره حمایت از معترضان هنگ کنگ را امضا کرد، مقامات چینی بار دیگر خشمگین شدند و در مورد دخالت آمریکا در امور داخلی هشدار دادهاند.
قیمت جهانی طلا هم در هفتهای که گذشت تحت تاثیر لفاظیهای دو کشور بر سر اعتراضات هنگ کنگ با رشد ۰٫۲۷ درصدی مواجه شد.
تحلیلگران بر این باورند که بازگشت عدم قطعیت و طولانیتر شدن روند مذاکرات تجاری بهطور قطع افزایش قیمت جهانی طلا را به دنبال خواهد داشت.
نمودار زیر روند هفتگی قیمت فلز زرد را در هفته گذشته نشان میدهد:
علیرغم رشد اندک قیمت طلا در هفته پایانی نوامبر، گزارشها نشان میدهد طلا بدترین عملکرد ماهانه خود را از سال ۲۰۱۶ تاکنون به ثبت رسانده است.
درحالی که در اولین روز از معاملات هفتگی قیمت طلا در محدوده هزار و ۴۵۵ دلار معامله شده بود، در آخرین روز هفته (جمعه) هر اونس فلز زرد به هزار و ۴۶۶ دلار رسید.