تاریخ: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۹:۲۳
بازدید: ۲۸۶
کد خبر: ۷۲۸۰۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

2 هدف فعلی بانک مرکزی/ همتی چه گفت؟

می متالز - سیاست گذار پولی تاکید دارد که بانک مرکزی در شرایط کنونی 2 وظیفه مهم را در دست دارد که به گفته همتی این 2 عامل با جدی پیگیری می شود.
2 هدف فعلی بانک مرکزی/ همتی چه گفت؟

به گزارش می متالز، عبدالناصر همتی در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در سالن اجتماعات شهید باهنر استانداری گفت: با بی‌سابقه‌ترین تحریم در تاریخ جمهوری اسلامی ایران مواجه هستیم که علیه کشور وضع شده است، دشمن با تحریم‌ها تلاش می‌کند تا منابع درآمدی، نقل و انتقالات پولی و ارزی ما را تحت کنترل بگیرد اما ما تاب‌آوری خود را در برابر تحریم افزایش داده‌ایم  و سیاست‌های ارزی در اختیار بانک مرکزی است.

وی با بیان این که برخی کشورها  هم همچنان در حال تلاش هستند تا اقتصاد و سیستم ارزی ما را دچار مشکل کنندگفت: ثبات اقتصادی هدف مهم بانک مرکزی است.

رئیس کل بانک مرکزی افزود: اختصاص ارز جهار هزار و 200تومانی مربوط به کالاهای اساسی، سهم دولت و مابقی ارز در بازار ثانویه یا همان نیما بر اساس تعادل عرضه و تقاضا است از این رو بانک مرکزی کمک می‌کند تا نوسانات ارزی صورت نگیرد.

همتی گفت: تلاش ما کنترل تورم است، بانک مرکزی نرخ ارز و نقدینگی را در چهارچوب این فشار سنگین باید کنترل کند تا این مهم منجر به تورم نشود.

وی افزود: باید در نظر داشت که دشمن شکست خورده است اما طبقات پایین تحت فشارهستند و تولیدکنندگان هم با سختی‌هایی روبرو شده‌اند.

رئیس کل بانک مرکزی کمک به اشتغال و تولید را هدف بعدی بانک مرکزی بیان کرد.

همتی از اجرای طرح "گام" خبر داد و  افزود: در این طرح تولیدکننده نیاز به نقدینگی ندارد و طی آن با ارائه راهکارهایی، زنجیره تولید تامین می‌شود.

وی خطاب به صادرکنندگان و شرکت‌های تولیدی حاضر در جلسه با تاکید بر این مهم که کشور در ریل رونق تولید قرار گرفته و صادرات خود را پیش گرفته است، گفت: کشور به صادرات تولید‌کنندگان نیاز دارد و باید این مسیر را ادامه بدهد.

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به اقدامات شوم آمریکا و متحدین این کشور علیه ایران اسلامی گفت: آمریکا به دنبال این بود تا جمهوری اسلامی ایران، 22بهمن سال97 را نبیند که این اتفاق صورت نگرفت.

 همتی در بخش دیگری از سخنانش هم گفت: از ابتدای سال آینده سیستم امهال بانکی بر اساس نظر شورای فقهی بانک مرکزی و مصوبه شورای پول و اعتبار به گونه‌ای طراحی می‌شود که دغدغه علما در زمینه با بانکداری اسلامی رفع شود.

عناوین برگزیده