تاریخ: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۲:۰۲
بازدید: ۱۹۴
کد خبر: ۷۳۳۸۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

ادامه افت دلار و طلا در اولین روز از معاملات هفتگی

می متالز - در اولین روز از معاملات هفتگی پس از انتشار خبر نهایی شدن فاز اول توافق تجاری، شاخص دلار و قیمت جهانی طلا با افت مواجه شدند. با انتشار خبر نهایی شدن فاز اول توافق تجاری میان واشینگتن و پکن، در اولین روز از معاملات هفتگی، یوان چین و دلار استرالیا به بالاترین سطح چهار ماه گذشته رسیدند.
ادامه افت دلار و طلا در اولین روز از معاملات هفتگی

به گزارش می متالز، به‌ دنبال پیروزی بوریس جانسون در انتخابات عمومی بریتانیا، پوند انگلیس هم قوی باقی ماند و با ۰٫۲ درصد رشد به ۱٫۳۳۵۳ دلار رسید.

هر دلار آمریکا امروز به‌ازی ۷٫۰۰۲۶ یوان چین مبادله شد و هر یورو با ۰٫۵ درصد رشد به ۱٫۱۱۲۶ دلار رسید.

هنوز هیچ توافقی به‌ شکل رسمی میان رهبران دو کشور امضا نشده و تحلیلگران بر این باورند که سرمایه‌ گذاران باید جزئیات این توافق را مطالعه کنند.

روند مذاکرات تجاری میان دو اقتصاد بزرگ جهان همچنین تقاضا برای دارایی‌های امن را کمتر کرده است. قیمت هر اونس طلا در معاملات روز دوشنبه با ۰٫۱ درصد افت به هزار و ۴۷۳ دلار و ۸۸ سنت رسید.

روز جمعه پس از انتشار خبر نهایی شدن فاز اول توافق تجاری از سوی مقامات آمریکایی، رابرت لایتیزر، نماینده تجاری ایالات متحده اعلام کرد: صادرات این کشور به چین در دو سال آینده به دو برابر افزایش خواهد یافت و مقامات در حال تصمیم‌ گیری برای امضای توافقنامه هستند.

همچنین تعرفه‌های ۲۵ درصدی که پیش‌ تر بر کالاهای چینی اعمال شده، باقی خواهد ماند اما واشینگتن در نظر دارد، تعرفه‌های بیشتری که قرار بود ۱۵ دسامبر (روز گذشته) اعمال شود را به دلیل دستیابی به این توافق اجرا نکند.

به‌ گفته دو سیاست گذار در فدرال‌ رزرو آمریکا، اقتصاد ایالات متحده در حال حاضر در وضعیت خوبی به‌سر می‌برد و به‌ نظر می‌رسد این وضعیت در سال آینده هم ادامه داشته باشد.

در نشست دو روزه فدرال‌ رزرو که هفته گذشته برگزار شد، بانک مرکزی آمریکا تصمیم گرفت نرخ بهره ثابت باقی بماند. این در حالی است که از ابتدای سال جاری تاکنون فدرال‌ رزرو در سه نوبت نرخ بهره را کاهش داده است.

عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد