تاریخ: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۶:۰۰
بازدید: ۲۱۷
کد خبر: ۷۳۹۰۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
با تشدید ضرباهنگ فعالیت ها صورت گرفت؛

رشد مبادلات گمرکی و تجاری همپای توسعه منطقه ویژه اقتصادی لامرد

می متالز - با تشدید ضرباهنگ فعالیت ها در منطقه ویژه اقتصادی لامرد و در آستانه بهره برداری از فاز نخست بزرگترین مجتمع آلومینیوم مستقر در این منطقه ارزش حجم کالاها و تجهیزات ترانزیت شده به گمرک منطقه ویژه اقتصادی لامرد در هشت ماه امسال بالغ بر 58 میلیون دلار است.
رشد مبادلات گمرکی و تجاری همپای توسعه منطقه ویژه اقتصادی لامرد

به گزارش می متالز، عباس نجفی‌زاده ظهر امروز در جمع خبرنگاران در لامرد گفت: طی 8 ماه نخست امسال، 58 میلیون دلار کالا در قالب 103 پروانه ترانزیت و با وزنی حدود 67 هزار تن وارد گمرک منطقه ویژه اقتصادی لامرد شده است.

رئیس گمرک منطقه ویژه اقتصادی لامرد افزود:عمده کالاهای وارد شده به منطقه ویژه لامرد در 8 ماهه نخست امسال شامل تجهیزات خط تولید و مواد اولیه از جمله پودر آلومینا برای بهره‌برداری مجتمع آلومینیوم جنوب بوده است که با بهره برداری از کارخانه آلومینیوم جنوب، پیش‌بینی می‌شود صادرات محصولات این واحد بزرگ صنعتی از مبدا منطقه ویژه اقتصادی لامرد آغاز و صادرات افزایش یابد. 

وی  ادامه  داد: از بدو  استقرار گمرک در منطقه ویژه اقتصادی لامرد تاکنون میلیون ها تن کالا از طریق گمرکات شهید رجایی، منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، بازرگان، فرودگاه امام (ره)، منطقه ویژه اقتصادی شیراز و سایر مبادی رسمی ورودی به این منطقه  وارد شده است.

این مقام مسئول با اشاره به فعال بودن رویه های مختلف گمرکی در منطقه ویژه لامرد گفت:  حدود 200 تن کالا به ارزش تقریبی 9 میلیون یورو جهت شرکت پالایش پارسیان سپهر (طرح استحصال اتان) ترخیص قطعی شده است و همچنین ترانزیت خارجی به تعداد 5 پروانه از مبدا گمرک لامرد به مقصد گمرک منطقه ویژه پارسیان انجام شده است.

نجفی زاده با قدردانی از حمایت مدیرعامل منطقه ویژه لامرد و مسئولان ارشد گمرک در فعال شدن رویه های مختلف گمرکی، اضافه کرد: اواخر سال گذشته رویه حقوقی و قضائی در گمرک منطقه ویژه اقتصادی لامرد عملیاتی شد و 81 پرونده قضایی (شامل لوازم خانگی، مواد غذایی، موتور سیکلت و...) در 8 ماهه نخست امسال به ارزش تقریبی 18 میلیارد ریال بررسی و جهت انجام سایر مراحل قانونی در مراجع قضایی ، ارزش گذاری شد.

شایان ذکر است در سال جاری رویه های واردات قطعی، ورود موقت، خروج موقت، مرجوعی و ترانزیت مبدا برای واحدهای تولیدی مستقر در منطقه راه اندازی شد که این امر نقش برجسته‌ای در  افزایش فعالیت‌های اقتصادی و رونق تولید در این منطقه دارد.

استقرار گمرک در منطقه ویژه اقتصادی لامرد به عنوان مزیتی ارزشمند برای سرعت بخشی به فعالیت صنایع مستقر در این کانون صنعتی محسوب می شود.

عناوین برگزیده