به گزارش می متالز، اردشیر سعدمحمدی افزود: ظرفیت تولیدی این طرح، 100 هزار تن مس کاتدی خواهد بود و تا پایان سال جاری ظرفیت کارخانجات ذوب مس کشور به 400 هزار تن میرسد.
وی ادامه داد: با بهرهبرداری از کارخانه ذوب سونگون در آینده ظرفیت ذوب در شرکت مس به 500 هزار تن مس آندی حاصل از فرایند پیرو متالوژی خواهد رسید.
سعدمحمدی اضافه کرد: همچنین امروز عملیات اجرایی کارخانه فلوتاسیون سرباره مس سونگون با ظرفیت ورودی 900 تن سرباره در روز و با هدف افزایش بهرهوری و بازیابی مس موجود در سربارههای ایجادشده در مراحل ذوب آغاز خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ملی مس ایران با اشاره به دستور ویژه وزیر صمت برای رعایت الزامات زیست محیطی در اجرای طرح های صنایع معدنی در کشور گفت: متعهد هستیم تمامی الگوهای زیست محیطی را به دقت رعایت کنیم و آخرین فناوری های روز را در این صنایع به کار ببندیم.
سعدمحمدی گفت: امروز شاهد عملیاتی شدن فاز ۳ مجتمع مس سونگون هستیم که واحد ذوب و پالایش آن عملیاتی خواهد شد و ۱۷ زیر پروژه به اجرا درخواهد آمد.
وی افزود: با توجه به افزایش درخواست جهانی مس، به دنبال آن هستیم که علاوه بر تامین ۲۰ درصد از سهم صادرات به کشورهای همسایه، سهم مناسبی نیز از تامین مس دنیا را به خود اختصاص دهیم.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد عیار مس تولید شده در بهترین شرایط در سطح دنیا 99.99 است در صورتی که در کشور ما توان تولید مس با عیار 99.999 را داریم و حتما از این ظرفیت بهره برداری خواهیم کرد.