به گزارش می متالز، دوشنبه بیست و پنجم آذرماه نیز تنی چند از ائمه جمعه شهرستان لنجان با حضور در این شرکت از بخش های مختلف شامل کوره بلند شماره سه، کارگاه های ساخت درب های فلکسیبل باتری سه کک سازی و... بازدید نمودند و در جریان آخرین اخبار دستاوردهای این شرکت مادر صنعتی قرار گرفتند.
علیرضا امیری مدیر روابط عمومی شرکت طی جلسه ای که در تالار تشریفات برگزار شد، گفت: برای تاسیس ذوب آهن در کشور تلاش های گسترده ای انجام گرفت که به نتیجه نرسید، سرانجام در سال 1344 قرارداد ساخت شرکت منعقد و سال 1346 کلنگ زنی آن انجام گرفت. در حدود چهار سال،فاز اول این کارخانه توسط حدود 20 هزار نفر از نیروهای عاشق و متعصب از جای جای ایران ساخته شد و این فعالیت با شدت بیشتری در فاز دوم ادامه یافت و در بحبوحه انقلاب ذوب آهنی ها با تمام توان به فعالیت ادامه دادند و در سال 1362 نیز با حضور رهبر معظم انقلاب کوره بلند شماره 2 را به بهره برداری رساندند.
وی ادامه داد: نسل اول که ذوب آهن را ساختند، نسلی عاشقی بودند که همه توان خود را به کار گرفتند و خواستار پیشرفت و صنعتی شدن کشور بودند.
این مقام مسوول اظهار داشت: زمانی که انقلاب شد 600 هزار تن فولاد تولید می کردیم و هم اکنون حدود 27 میلیون تن تولید داریم، یعنی تولید نزدیک به 50 برابر شده است. ده ها ذوب آهن به دست ذوب آهنی ها ساخته شد که یکی از آنها مبارکه بود. خروجی آموزشگاه توحید ذوب آهن، از دانشگاه های کشور در آن زمان بیشتر بود و بیش از 100 هزار نفر در ذوب آهن آموزش دیدند.
علیرضا امیری افزود: ذوب آهن اصفهان تعداد 14 هزار نفر رزمنده به جبهه اعزام کرده و همچنین تعداد 286 شهید با افتخار به انقلاب تقدیم نموده است. در بحران ها مانند سیل و زلزله نیز اولین محموله های کمک از این شرکت به مناطق آسیب دیده ارسال می شود.
وی بیان کرد: محصولات ذوب آهن اصفهان در جهان صاحب نام است،طی سال گذشته یک میلیون تن از محصولات شرکت به 30 کشور صادر شد.
مدیر روابط عمومی شرکت گفت: ذوب آهن اصفهان 400 میلیارد تومان در زمینه پروژه های زیست محیطی هزینه کرده است و هم اکنون نیز ساخت درب های باتری سه کک سازی را در راستای حذف آلایندگی در دست اقدام دارد.
این مقام مسوول با اشاره به اینکه فضای سبز ذوب آهن 16 هزار و پانصد هکتار است که عمده آن به صورت دیم آبیاری می شود، گفت: در راستای کاهش مصرف، پساب شهرهای مجاور خریداری شده و در فضای سبز و خط تولید استفاده می شود و همچنین میزان برداشت آب از رودخانه زاینده به 40 درصد کاهش یافته است.
در حاشیه این بازدید با تنی چند از ائمه جمعه شهرستان گفتگو نمودیم که مشروح آن را در ادامه می خوانید:
حجت الاسلام و المسلمین صفر زاده امام جمعه شهر زاینده رود گفت: اقدامات ارزشمند بسیاری در زمینه های مختلف در ذوب آهن اصفهان انجام می شود که مصداق شعار ما می توانیم است.
وی افزود: لازمه ارتباط مردم با صنعت،مطلع شدن از دستاوردها است در این راستا ذوب آهن اصفهان اقدام شایسته بازدید از خط تولید را برای مردم ایران در نظر گرفته است که در تنویر افکار عمومی بسیار تاثیر گذار است.
امام جمعه شهر زاینده رود اظهار داشت: امید است مسوولین مربوطه به ویژه وزارت صمت در تامین مواد اولیه مورد نیاز خط تولید ذوب آهن تدبیر پایدار نمایند تا این شرکت بتواند با ظرفیت کامل به تولید محصولات استاندارد بپردازد.
حجت الاسلام و المسلمین علیرضا فرهنگ امام جمعه باغ بهادران گفت: بازدید میدانی بسیار خوبی بود،کار و تلاش فراوان در راستای تولید،خودکفایی و کاهش وابستگی را از نزدیک مشاهده کردم.
وی افزود: ذوب آهن اصفهان به عنوان ملی در شهرستان لنجان واقع شده است و لذا مردم در بحث اشتغالزایی بومی و کاهش آلایندگی های زیست محیطی انتظاراتی دارند که باید به آن ها پرداخته شود البته در دوره جدید تعامل ذوب آهن با شهرستان بیشتر شده است و پروژه های خوبی نیز در دست اقدام است.
امام جمعه باغ بهادران تصریح کرد: برگزاری برنامه فرهنگی در شهرهای اطراف زرین شهر بسیار مهم است و در آشنا نمودن نمودن مردم با اقدامات شرکت تاثیر بسزایی دارد.
حجت الاسلام و المسلمین علیرضا فرهنگ خاطر نشان کرد: تولید محصول ریل در ذوب آهن بازتاب بسیار خوبی داشت و افتخاری برای ایران اسلامی بسیار می رود.
حجت الاسلام و المسلمین جعفر غلامی امام جمعه شهر چرمهین گفت: برای جلسات به ذوب آهن آمده بودم اما امروز اولین بازدید بود،تلاش و کوشش در جبهه صنعت و در شرایط تحریم ستودنی است که این مهم را امروز از نزدیک نظاره گر بودم.
وی بیان کرد: تولید ریل در ذوب آهن اصفهان کام همه مردم ایران را شیرین کرد و نشان داد جوانان و متخصصان ایران زمین همواره می توانند توانمندی خود را به رخ ایرانیان بکشند و با هم بودن ها را جشن بگیرند.
امام جمعه شهر چرمهین افزود: امروز مراحل ساخت درب های باتری کک سازی را در راستای کاهش آلاینده های زیست محیطی از نزدیک دیدم، این پروژه بومی سازی خبر بسیاری خوبی برای شهرستان به شمار می رود.