تاریخ: ۱۱ دی ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۳:۵۹
بازدید: ۲۹۰
کد خبر: ۷۷۶۷۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

برگزاری سی و دومین جلسه اتاق فکر معدن و صنایع معدنی

می متالز - رییس بانک صنعت و معدن ارائه تسهیلات ریالی به 305 واحد کوچک و متوسط فعال در حوزه معدن و صنایع معدنی را از مهمترین اقدامات این بانک در سال جاری عنوان کرد.
برگزاری سی و دومین جلسه اتاق فکر معدن و صنایع معدنی

به گزارش می متالز، جلسه سی‌ و‌ دوم اتاق فکر معدن و صنایع معدنی، طی این هفته در محل بانک صنعت و معدن برگزار شد.

این جلسه به بررسی عملکرد بانک صنعت و معدن در بخش معدن و صنایع معدنی کشور و چالش‌های سرمایه‌گذاری این بانک اختصاص داشت.

 

تسهیلات ارزی 3.2 میلیارد دلاری به هفت طرح استانی فولاد و طرح آلومینیوم جنوب

در این جلسه، رئیس بانک صنعت و معدن ضمن ارائه گزارشی کلی از وضعیت تسهیلات ارائه‌ شده به بخش صنعت و معدن، تسهیلات ارزی 3.2 میلیارد دلاری به هفت طرح استانی فولاد و طرح آلومینیوم جنوب را از مهم‌ترین تسهیلات این بخش عنوان کرد.

 

ارائه تسهیلات ریالی به 305 واحد کوچک و متوسط فعال در حوزه معدن و صنایع معدنی

حسین مهری ارائه تسهیلات ریالی به 305 واحد کوچک و متوسط فعال در حوزه معدن و صنایع معدنی را از دیگر عملکردهای این بانک طی سال جاری مطرح کرد.

به گفته وی، تمرکز بیشتر این بانک بر توسعه زیرساخت‌های کشور، از جمله به راه‌آهن، نیروگاه، آب‌شیرین‌کن، خرید هواپیما و ... باعث شده بخش عمده‌ای از اعتبار بانک صنعت و معدن به ارزش 12 میلیارد یورو در این بخش صرف شود؛ که البته ضرورت افزایش سرمایه بانک را بیش از پیش نمایان می‌کند.

رئیس بانک صنعت و معدن ضمن اشاره به فرصت‌های موجود و نیز ارزش‌ افزوده قابل تامل در زنجیره معدن و صنایع معدنی، افزایش تمرکز این بانک به جهت ارائه تسهیلات در بخش معدن و صنایع معدنی را، از جمله برنامه‌های جاری این بانک عنوان کرد و از تمامی کارشناسان و متفکرین این حوزه و به‌خصوص اعضای اتاق فکر، درخواست کرد که این بانک را در سوق دادن منابع به بخش‌های پربازده زنجیره صنایع معدنی، یاری کنند.

اعضای اتاق فکر، از بانک صنعت و معدن به عنوان بانکی تخصصی و فعال در این بخش نام بردند و پیشنهاد دادند که این بانک ضمن افزایش سهم تسهیلات ارائه شده در حوزه معدن و صنایع معدنی (به همراه سایر بانک‌های عامل کشور) رویکردی اجرایی در خصوص ارائه تسهیلات به پروژه‌های تعطیل و نیمه‌تعطیل صنایع معدنی که پتانسیل بالایی در ایجاد ارزش‌افزوده دارند، داشته باشد.

همچنین جلوگیری از انحراف منابع به سمت پروژه‌های غیراقتصادی، یکی دیگر از موارد مطرح شده در این جلسه بود که به جهت ارتقای سطح خدمات مشاوره اقتصادی استاندارد و مناسب، به بانک صنعت و معدن و سایر بانک‌های عامل، مطرح شد.

در پایان این جلسه، مقرر شد طی جلسه‌های آتی اتاق فکر، موارد فوق با جزئیات بیشتری مورد بررسی قرار گرفته و راهکارهای عملیاتی و اجرایی برای فعال‌سازی واحدهای تعطیل شده در تملک بانک و پروژه‌های نیمه‌تمام معدن و صنایع معدنی معرفی و پیشنهاد شود.

در ۱۱ ماه گذشته، جلسات اتاق فکر معدن به عنوان بازوی مشورتی - تخصصی وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه معدن و صنایع معدنی، بصورت مرتب و مستمر برگزار شده و پیشنهادات مشورتی خود را ارایه کرده است.

عناوین برگزیده