به گزارش می متالز، دکتر فرامرز هرمزی در آیین امضای این تفاهمنامه اظهار کرد: این تفاهمنامه به منظور بهره مندی از منابع و توان پژوهشی – تحقیقاتی و سایر امکانات مورد توافق به ویژه در حوزه سیالات حفاری و سیمان چاههای نفت و تعمیق همکاریهای مشترک بین دانشگاه سمنان و شرکت ملی نفت ایران به امضا رسید.
این عضو هیات علمی دانشگاه سمنان افزود: این تفاهم نامه به امضای دکتر مسعود نصیری رئیس دانشگاه سمنان و مهندس طالقانی مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران رسید.
رئیس دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه سمنان گفت: شناسایی نیازهای فعلی و ضروری در زمینه سیالات حفاری و سیمان حفاری، تعریف پروژه های مورد تصویب کمیته راهبردی، ایجاد شبکه علمی – تحقیقاتی با مراکز داخلی و خارجی از جمله مفاد این تفاهم نامه است.
دکتر فرامرز هرمزی همچنین انجام فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی دانشگاه مناسب با نیاز صنعت نفت و حمایت از پروژه های دانشجویی برای مدت ۳ سال با امکان تمدید دو دوره را از دیگر محورهای این تفاهم نامه عنوان کرد.
دکتر نصیری رئیس دانشگاه سمنان نیز در جلسه انعقاد این تفاهم نامه با ابراز خرسندی از به ثمر نشستن تلاشهای انجام شده در مجموعه دانشگاه در راستای ایجاد ارتباط بین دانشگاه و صنعت نفت، گفت: مجموعه دانشگاه سمنان جهت افزایش همکاریهای مشترک و دستیابی به اهداف این تفاهمنامه تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت.
دکتر نصیری اظهار امیدواری کرد: با توجه به توانمندی ها و موقعیت دانشگاه سمنان از نظر جغرافیایی این دانشگاه بتواند در جهت رفع نیازهای پژوهشی – تحقیقاتی شرکت ملی نفت ایران تاثیرگذار باشد.
مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران هم در ادامه با اشاره به توانمندیها و پتانسیل های دانشگاه سمنان در زمینه های مرتبط با صنعت نفت، هدف از عقد این تفاهم نامه با دانشگاه سمنان را حرکت به سمت توسعه دانشگاههای ماموریت محور و تعمیق در موضوعات پژوهشی مورد نیاز شرکت نفت عنوان کرد.
مهندس طالقانی افزود: موضوعات مرتبط با سیالات حفاری یکی از نیازهای فعلی این صنعت است که امیدواریم با ایجاد زنجیره علمی تحقیقاتی بین دانشگاه سمنان و پژوهشگاه صنعت نفت این نیاز مرتفع شود.
مهندس هندی مدیرعامل مدیریت اکتشاف نفت و عضو هیات مدیره شرکت ملی نفت ایران با اعلام آمادگی حداکثری جهت اجرای مفاد این تفاهم نامه خاطرنشان کرد: امید است که دانشگاه سمنان بتواند به یک الگوی موفق در زمینه دانشگاه های ماموریت گرا در حوزه صنایع بالادستی نفت تبدیل شود.