به گزارش می متالز، حتی اگر گسترش این ویروس در فوریه دیگر روند صعودی نداشته باشد بعید است فعالیت کارخانهها و پروژههای ساختمانی زودتر از ۲۴ فوریه از سر گرفته شود. از این رو مصرف فولاد چین این ماه بین ۳۱ تا ۴۳ میلیون تن کاهش مییابد.
اعلام شده کارگران مهاجر در نقاط مختلف چین از ۱۰ فوریه باید سر کار خود برگردند ولی احتمال میرود این قرنطینهها دو هفته دیگر ادامه یابد تا از شیوع کرونا در کارخانهها و پروژههای ساختمانی جلوگیری شود. از اینرو احتمالا زودتر از ۲۴ فوریه همه سر کار خود بر نمیگردند. از آنجا که کمبود ماسک هم در چین وجود داشته شاید کارخانهداران و کارفرمایان نتوانند ماسک کافی در اختیار کارگران بگذارند از اینرو نمیتوانند بهطور کامل فعالیت خود را از سر گیرند.
ظاهرا چینیها ظرفیت تولید ۲۰ میلیون ماسک در روز را دارند و خود صنعت ساختوساز چین به تنهایی ۵۰ میلیون کارگر و کارمند دارد و نیاز است که ماسکها هر روز عوض شوند. ظاهرا شرکتهای ساختمانی باید قبل از ازسر گیری فعالیت خود مجوزهای رسمی از مقامات بالادستی خود بگیرند و این کارها زمان بر است. برخی شرکتها نیز اعلام کردهاند زودتر از اول مارس فعالیت خود را مجددا شروع نمیکنند. همچنین برخی معتقدند بعید است زودتر از اوایل آوریل بازارها فعالیت کامل خود را از سر بگیرند.در این بین در خبری دیگر اعلام شد در بازار ورق چین هنوز کمبود تقاضا و رکود در جریان است و برخی از کارخانهها برای پایین آوردن سطح موجودی بهدنبال فروش در بازار صادرات هستند. در بازار داخلی قیمت ۵۱۱ تا ۵۱۲ دلار در هر تن درب کارخانه است که نزولی است. روزهای گذشته برخی به امید بالارفتن قیمت پس از فعال شدن بازار خریدهایی انجام دادند. مصرف کنندههای نهایی به این دلیل تمایلی به خرید ندارند که حملونقل در چین برای جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا محدودیتهایی دارد. شرکتهای حملونقل معدودی شروع به کار کردهاند چون اغلب کارمندان هنوز در منزل هستند تا این ویروس کنترل شود. فعلا کارخانهها ترجیح میدهند صادرات داشته باشند، چون واضح است که تقاضای داخلی ورق در چین خیلی آهسته و به تدریج بهبود خواهد یافت.