به گزارش می متالز، سعید کشمیری در این خصوص عنوان کرد: بنا بر اعلام وزارت بهداشت و خبر دادن از سه مورد دیگر بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر تاکنون هشت مورد مثبت در استان بوشهر تشخیص داده شده است.
وی اظهار کرد: قبل از آلوده شدن عسلویه به ویروس کرونا به فکر پایتخت انرژی کشور باشید؛ با توجه به جمعیت به هم فشرده کارگری و رفت وآمدهایی که به استانهای آلوده صورت میگیرد این منطقه را در شرایط سختی قرار میدهد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه پیشگیری از آلودگی عسلویه ضروری است، گفت: هماکنون از آلودهترین استان کشور پروازهایی به سمت عسلویه در حال انجام است، هرچند تب سنجی در فرودگاهها صورت می گیرد اما این اقدام همه موارد بیماری را مشخص نمیکند چون زمانی تب ایجاد میشود که ویروس فعالیت خود را در بدن آغاز کرده باشد.
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر بیان کرد: هرچند بازارهای گناوه، دلوار و برازجان تعطیل شده، اما تعطیل نشدن بازار بوشهر باعث شده سیل مراجعان به این بازار افزایش یابد.
کشمیری ادامه داد: با توجه به اینکه بیماری کرونا در اثر جا به جایی جمعیتی صورت میگیرد، پس باید همه اقدامات برای پیشگیری از انتقال چرخه بیماری در استان به خصوص در رابطه با سفر انجام شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه نگرانی جدی درباره سفرهایی که به استان انجام خواهد شد وجود دارد، گفت: همه حساس شده اند و واکنشهای احساسی در سطح شهر انجام میشود و هرچه نهادهای انتظامی بخواهند جلو این قضیه را بگیرند باز هم ممکن است اتفاقات ناگواری رخ دهد که زیبنده شهر ما نیست.
وی ادامه داد: از ساحل عسلویه، نایبند تا گناوه و بوشهر مسافرانی وجود دارند که از نقاط آلوده، همسایه و دور به استان آمدند و میتوانند آلوده باشند.
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر با اشاره به اینکه اولین مورد بومی که در استان مشخص شود نشان میدهد قبل از آن عده زیادی درگیر و ما با بیماری این فرد توانستیم آن را پیدا کنیم، اظهار کرد: خود قرنطینگی، در خانه ماندن و حضور نیافتن در تجمعها در راستای پیشگیری از بیماری ضروری است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما این است مسافرینی که از استانهای دیگر به ویژه استانهای درگیر این ویروس که قصد ورود به استان بوشهر دارند به مدت ۱۴ روز با هزینه شخصی قرنطینه شوند.