تاریخ: ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۷:۵۷
بازدید: ۲۴۷
کد خبر: ۹۶۹۹۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
معاون توسعه بازارهای صادراتی سازمان توسعه تجارت خبر داد:

اعزام 10 رایزن بازرگانی به بازارهای مهم صادراتی در سال "جهش تولید"

می متالز - معاون توسعه بازارهای صادراتی سازمان توسعه تجارت ایران از اعزام 10 رایزن بازرگانی در بازار مهم صادراتی از جمله بازار روسیه، ترکیه، کردستان عراق، عمان، چین، هند، افغانستان و ارمنستان خبر داد.
اعزام 10 رایزن بازرگانی به بازارهای مهم صادراتی در سال "جهش تولید"

به گزارش می متالز، مسعود کمالی اردکانی با اشاره به اینکه در سال های گذشته 25 رایزن بازرگانی در کشورهای دیگر فعالیت داشتند اما اکنون تعداد این رایزن ها به پنج نفر کاهش پیدا کرده است، افزود: عمده ترین دلیل کاهش مشکلات بودجه ای و منابع مالی است.

وی بیان کرد: رایزنانی که در خارج از کشور سابقه داشتند هم اکنون در سازمان توسعه تجارت مستقر هستند که تجربه های بسیار خوبی هم در زمینه شناخت بازار، ارائه مشاوره به تجار و فعالان اقتصادی دارند.

کمالی اردکانی گفت: رایزنان سابق مستقر در سازمان توسعه تجارت ایران به عنوان دبیر میز کشورهای مختلف مسوولیت داشته و با بنگاه ها نیز ارتباط دارند و به معرفی بازارها و ارائه مشاوره مشغولند.

وی اظهار کرد: گرچه حضور فیزیکی رایزنان بازرگانی در کشورهای هدف بسیار موثرتر است اما سابقه و شناخت خوب آنها از بازار و نحوه بازاریابی قطعاً کمک زیادی به ما خواهد کرد.

معاون توسعه بازارهای صادراتی با اظهار اینکه توانمندی و ظرفیت های ایجاد شده توسط رایزنان بازرگانی در کشورهای هدف را از دست نداده ایم گفت: نقش رایزن بازرگانی یک نقش تسهیل گری است و فعالیت های آنها لزوماً در همان سال منجر به نتیجه نخواهد شد اما حضور آنان در کشورهای هدف قطعاً منجر به افزایش ظرفیت های صادراتی خواهد شد.

وی گفت: در سال جاری بر اساس هماهنگی های صورت گرفته انتظار داریم که امسال حداقل 10 رایزن به بازار مهم صادراتی کشورها از جمله روسیه، ترکیه، کردستان عراق، عمان، چین، هند، افغانستان و ارمنستان اعزام کنیم.

کمالی اردکانی از رایزنان بازرگانی در سال "جهش تولید" به عنوان دیده بان های اقتصادی کشور یاد کرد و گفت: رایزنان بازرگانی از مهم ترین ابزارها برای معرفی محصولات صادراتی ایران به بازارها و منعکس کننده نیازهای بازارهای مختلف به محصولات ایرانی محسوب می شوند.

معاون توسعه بازارهای صادراتی همچنین توانمندسازی تولید داخل را از نتایج و اهداف ممنوعیت واردات کالاها برشمرد و گفت: بخش تولیدی و صنعتی کشورمان طی دو سال اخیر جان گرفته و امروز هم شیوع کرونا بخشی از ظرفیت‌های مغفول در کشورمان را زنده کرده است.

کمالی اردکانی در پایان، تأمین نیازهای داخل کشور و تأمین نیازهای صادراتی به ویژه بازارهای همسایه را در سال "جهش تولید" ضروری خواند و عنوان کرد: ما امسال سهم بازارهای همسایه را از صادرات کشورمان افزایش خواهیم داد و اینجاست که نقش رایزن بازرگانی در شناسایی بازارها مشخص می شود.

عناوین برگزیده