به گزارش می متالز، «جواد حسنی» روز دوشنبه افزود: یک هزار و ۴۴۲ میلیارد ریال سال گذشته از سوی بخش خصوصی در معادن استان مرکزی سرمایهگذاری شد که در این فرآیند ۱۷۸ فرصت اشتغال جدید ایجاد شد.
وی با بیان اینکه ۴۷ پروانه اکتشاف، ۲۶ گواهی کشف و ۴۷ پروانه بهرهبرداری نیز سال گذشته در نقاط مختلف این استان صادر شد، اظهار داشت: هفت نشست شورای معادن نیز در این مدت گزار شد که ۸۶ مصوبه به دنبال داشته است.
حسنی بیان کرد: ارائه فرصت مناسب برای راه اندازی معادن، رفع اختلاف معادن با دستگاههای اجرایی، ابقای پروانههای اکتشاف دارای ۵۰ درصد پیشرفت و تشکیل کارگروههای مختلف برای بازدید از معادن مهمترین مصوبات شورای معادن استان مرکزی در سال گذشته است.
وی ادامه داد: بیش از ۴۲ نوع ماده معدنی در استان مرکزی شناسایی شده و امکانات برای استخراج تنگستن، قلع، مولیبدن، طلا، مس، آندالوزیت، مرمریت سیاه، گرانیت، کانیهای قیمتی و زینتی شامل فیروزه، کریزوکولا، جاسیر، آزوریت و مالاکیت، عقیق، بلور کوارتز، ارپیمان (سولفور آرسنیک)، بنتونیت و کلسیت در منطقه وجود دارد.
استان مرکزی با حدود ۵۵۰ معدن رتبه هفتم کشور در این زمینه را بهخود اختصاص داده و تاکنون از ۵۷ نوع ماده معدنی موجود در کشور ۴۲ نوع آن در استان مرکزی شناسایی شده است که ۳۵ ماده معدنی در این خطه بهرهبرداری میشود.
بیش از چهار هزار نیروی کار در معادن استان مرکزی فعالیت دارند.