به گزارش می متالز، علی تشنه دل با اعلام این خبر افزود: این جلسه بمنظور بررسی موارد مخالفت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با واگذاری محدوده های معدنی به ریاست آشناگر ، استاندار سمنان در سالن مدیریت بحران استانداری برگزار شد و به درخواست ۱۷ متقاضی درخصوص انجام عملیاتهای مختلف معدنی رسیدگی شد.
وی با اشاره به دستور کار این جلسه تصریح کرد: از تعداد معادن بررسی شده مذکور در این نشست، پنج مورد مزایدهای و ۱۲ مورد هم در ارتباط با محدودههای ثبت شده که با مخالفت جزئی و کلی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان همراه بوده است که در خصوص فعالیت این معادن بحث و تبادل نظر شد.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان اظهار داشت: ۶۲۶ مورد پروانه بهرهبرداری برای حدود ۴۲ نوع ماده معدنی در سمنان وجود دارد و ظرفیت استخراج سالیانه معادن در استان ۲۳ میلیون تُن است.
دبیر شورای معادن استان ادامه داد: پراکندگی و تنوع مواد معدنی در گستره ۹۷ هزار و ۴۹۱ کیلومتر مربعی استان سمنان به گونه ای است که از معادن این استان سالانه ۲۳ میلیون تن مواد معدنی استخراج میشود.
تشنه دل تصریح کرد: ۲۰ درصد از معادن کشور سهم استان سمنان است و این استان با داشتن ۶۲۶ معدن، از نظر تعداد معادن رتبه پنجم و در شاخص استخراج رتبه ۶ کشور را دارد.