به گزارش می متالز، نفیعی با بیان اینکه برای اولینبار در کشور یک الگوی موفق از همافزایی درون گروهی در صنعت برق شکل گرفته است، افزود: این امر کاهش هزینه تامین برق برای شرکت های زیرمجموعه و بالطبع افزایش سودآوری شرکت های فوق را در پی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه هر چند نیاز مصرف شرکت های زیرمجموعه شستا بیش از این مقدار برآورد می شود، اضافه کرد: این حجم مبادله قرارداد مربوط به کل ظرفیت کارخانجات با دیماند مصرفی بیش از ۵ مگاوات است که مطابق قوانین و مقررات وزارت نیرو، می تواند توسط قراردادهای دوجانبه برق یا از طریق بورس انرژی فراهم شود.
نفیعی تصریح کرد: در حال حاضر بالغ بر ۳۴۰ مگاوات قرارداد خرید، فروش برق فیمابین شرکت های صنعتی زیرمجموعه شستا با نیروگاه های هلدینگ انرژی مبادله شده و بالغ بر۱۵۰ مگاوات نیز در شرف اخذ الحاقیه انشعاب و امضای قرارداد مبادله دوجانبه برق هستند.
مدیرعامل هلدینگ انرژی تامین با بیان اینکه مجموعه این اقدامات و مبادله قراردادهای دوجانبه با هدف افزایش هم افزایی فیمابین شرکت های زیرمجموعه و استفاده مطلوب از ظرفیت های قانونی و قراردادی موجود در صنعت برق پیگیری شده، گفت: در تامین نقدینگی مورد نیاز به جهت پیشبرد اهداف استراتژیک شرکت ها خللی ایجاد نمیشود. به عبارت دیگر، امید است با مبادله این قراردادها و اجرای آن ها که برای اولین بار در سطح شستا و کشور در این سطح همکاری و حجم مبادله رخ داده، منافع حاصله در مجموعه شرکت های شستا تجمیع شده و موجب رشد و تعالی هرچه بیشتر شرکت های زیرمجموعه و البته سهامداران آنها فراهم شود.