به گزارش می متالز، شاید این ضرب المثل معروف انگلیسیها را شنیده باشید که پس انداز یک پنی یعنی به دست آوردن یک پنی دیگر، و به قول ایرانی ها قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود. برای پسانداز کردن، لازم است یک برنامهریزی خوب و اصولی در طول زندگی داشته باشیم و بتوانیم پس اندازهای خود را به شیوه ای صحیح سرمایهگذاری کنیم تا در مواقع ضروری بتوانیم با خیال آسوده نیاز مالی خویش را برطرف کنیم.
کتاب «راهنمای سرمایهگذاری» تالیف چارلی الیس و برت مالکیل ترجمه سیدمهدی برکچیان و هومن کرمی در ۱۱۶ صفحه توسط انتشارات دنیای اقتصاد منتشر شده است. این کتاب راهنمایی عالی برای مدیریت تصمیمات مالی یک شخص یا خانواده مانند بودجهبندی مخارج، پس انداز، سرمایهگذاری و برنامهریزی بازنشستگی است.
به طور خلاصه ساختار کتاب به شرح زیر است: فصل نخست به مفاهیم مربوط به پس انداز کردن می پردازد، فصل دوم توصیه می شود که پس انداز باید در صندوق های سرمایه گذاری شاخص محور سرمایه گذاری شود، فصل سوم بیان می کند همانگونه که نباید همه تخم مرغ های خود را در یک سبد گذاشت، سرمایه گذار نیز باید یک سبد متنوع از صدها سهم مختلف داشته باشد، در فصل چهارم به اجتناب از اشتباهات رایج سرمایه گذارها پرداخته می شود، در فصل پنجم با عنوان کار را ساده کنید به مردم تاکید می کند که با تکیه کردن بر اصل سادگی در سرمایه گذاری موفق شوید و در فصل آخر خلاصه ای ساده از کل مطالب کتاب ارائه می شود.
این کتاب اخیراً به مجموعه کتاب های کتابخانه سازمان بورس و اوراق بهادار افزوده شده است.
این کتابخانه فعالیت خود را از سال ۱۳۷۴ با هدف اطلاعرسانی و ارائه خدمات به دانشجویان، اساتید، سرمایه گذاران و سایر علاقمندان آغاز کرد. سیر توسعه و تکمیل منابع طی سالهای پس از آن در راستای تبدیل این کتابخانه به تخصصیترین مرکز مورد مراجعه محققان و علاقمندان به بازار سرمایه تداوم یافت. ماحصل این تلاش گردآوری بیش از ۵۶۴۴ عنوان کتاب انگلیسی (نسخه چاپی و الکترونیکی)، ۴۶۲۷ عنوان کتاب فارسی، ۲۴۱۵ عنوان پایاننامه فارسی و انگلیسی مرتبط با حوزههای بازار سرمایه، ۶۴ عنوان نشریه تخصصی و ۶۴۱۶ عنوان مقاله فارسی و انگلیسی در نرمافزار جامع کتابخانه شد، همچنین مجموعه نرم افزارهای نور شامل ۸۱ مجموعه آثار نویسندگان برتر اسلام و ایران در دسترس محققان قرار گرفته است.
علاقه مندان جهت جستجو در منابع کتابخانه می توانند به سایت http://lib.seo.ir/faces/home.jspx مراجعه و یا با شماره تلفن های ۱۹۱-۸۴۰۸۳۱۹۰ تماس بگیرند.
آدرس کتابخانه: خیابان حافظ پایینتر از خیابان جمهوری نبش خیابان هاتف ساختمان بورس طبقه ۴.