تاریخ: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۱:۳۸
بازدید: ۲۸۲
کد خبر: ۱۰۳۱۴۱
سرویس خبر : آهن و فولاد

گزارشی از نتایج اولین جلسه اضطراری نوردکاران

می متالز - اولین جلسه اضطراری مدیران عامل شرکت‌های تولیدکننده مقاطع طویل فولادی به منظور هم اندیشی در خصوص ابلاغیه اخیر معاون معدنی وزارت صمت، با حضور بیش از 30 شرکت برگزار شد. چیلان در گفت و گو با بهادر احرامیان، نتایج و محورهای مورد بحث در این جلسه را منتشر می کند.
گزارشی از نتایج اولین جلسه اضطراری نوردکاران

به گزارش می متالز، اولین جلسه اضطراری مدیران عامل شرکت‌های تولیدکننده مقاطع طویل فولادی، یکشنبه این هفته (۲۱ اردیبهشت ماه سال جاری)‌ در انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران برگزار شد.

این جلسه که با حضور بیش از ۳۰ شرکت تولیدکننده مقاطع طویل تشکیل شد، با چند محور در خصوص مسایل اخیر تنظیم بازار فولاد ادامه یافت.

بهادر احرامیان، نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد و نماینده رسته نورد در هیئت مدیره این انجمن در خصوص این جلسه گفت: یکی از محورهای اصلی این جلسه، به مقوله تأمین شمش مورد نیاز نوردکاران اختصاص یافت و تامین شمش مورد نیاز نوردکاران از بورس کالا مورد بحث قرار گرفت. همچنین اصلاح قیمت های پایه در بورس کالا و واقعی ساختن آن از دیگر موضوعات این جلسه بود.

وی افزود: اصلاح بخشنامه اخیر وزارت صمت از الزام به عرضه ۶۰ درصد تولید واحدهای نوردی به ۶۰ درصد خرید شمش از بورس کالا از دیگر موضوعات مورد بحث در این نشست هم اندیشی بود.

وی توضیح داد: شرکت های تولیدکننده در این نشست بر این نکته متفق القول بودند که بخشنامه اخیر وزارت صمت در خصوص محدودیت ۲۵ درصدی صادرات هر واحد نوردی نیاز به اصلاح دارد و حذف این محدودیت الزام شرایط فعلی بازار فولاد کشور است.

به گفته احرامیان، در این جلسه به مباحث صادراتی تولیدکنندگان نیز پرداخته شد و مقرر شد طی هماهنگی هایی که توسط انجمن فولاد صورت می گیرد، صادرات محصول زیرقیمت شمش انجام نشود.

نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد در پایان، خبر داد: بسته پیشنهادی انجمن تولیدکنندگان فولاد برای تنظیم بازار فولاد که در جلسه اضطراری نوردکاران نیز به بحث گذاشته شد، طی این هفته به این وزارتخانه تقدیم می شود.

شایان ذکر است که نشست بعدی نوردکاران عضو انجمن فولاد، طی دو هفته آینده در محل انجمن تشکیل خواهد شد.

لازم به یادآوری است، معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت طی نامه‌ای، واحدهای تولیدکننده میلگرد و تیرآهن را به این ملزم کرد که تنها ۲۵ درصد تولید خود را به صادرات اختصاص دهند. این بخشنامه، که معنای آن کاهش صادرات فولاد کشور در سال ۹۹ است، اعتراض‌ها و انتقادات گسترده واحدهای تولیدکننده مقاطع طویل فولادی را درپی داشته است. در این نامه، وزارت صمت از واحدهای تولیدکننده میلگرد و تیرآهن خواسته که کف عرضه محصولات خود در بورس کالا را معادل ۶۰ درصد تولید خود در سال جاری قرار دهند.

منبع: چیلان
عناوین برگزیده