تاریخ: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ ، ساعت ۰۷:۳۴
بازدید: ۲۳۲
کد خبر: ۱۰۴۸۰۹
سرویس خبر : آهن و فولاد
نائب رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران:

نیازی به درصدگذاری در صادرات محصولات فولادی نیست/ صادرات به روال عادی بازگردد

می متالز - نائب رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران درصدگذاری صادرات محصولات فولادی را در شرایطی که بازار داخلی با مازاد عرضه رو‌به‌رو است، اقدامی ناکارآمد دانست و بر پایان صدور بخش‌نامه‌های گوناگون و ابطال مکرر معاملات بورس تاکید کرد.
نیازی به درصدگذاری در صادرات محصولات فولادی نیست/ صادرات به روال عادی بازگردد

به گزارش می متالز، داریوش اسماعیلی، معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت در امور معدن و صنایع معدنی، از افزایش صادرات فولاد کشور در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و تصریح کرد که در سال جاری تکیه، فشار، درخواست و سیاست وزارتخانه بر صادرات است و در پی این اتفاق، میزان ارز حاصل از صادرات محصولات زنجیره فولاد نیز بیشتر از سال قبل خواهد بود. این در حالی است که اسماعیلی پیش از این بر کاهش صادرات محصولات فولادی به ویژه میلگرد و تیرآهن تا 25درصد از کل تاکید داشت.

در این راستا بهادر احرامیان، نائب رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، درصدگذاری در صادرات محصولات فولادی را اقدامی ناکارآمد و غیرعملی دانست.

او در این باره گفت: انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران تولید فولاد کشور را دو برابر نیاز داخلی می‌داند در نتیجه هیچ‌گونه درصدگذاری و محدودیت قائل شدن برای این بازار عملی نیست.

او افزود: کشور در موقعیت وفور کامل فولاد قرار دارد. به باور من در شرایط کنونی که تولید بیشتر از عرضه است، عرضه و تقاضا می‌تواند سمت‌و‌سوی بازار را تعیین کند و در پی آن تعادل و آرامش در کوتاه مدت به بازار برگردد. 

احرامیان ادامه داد: انجمن فولاد در صادرات محصولات فولادی در همه حلقه‌های زنجیره به دنبال ارزش افزوده است و هر گونه کاهش ارزش افزوده به مقاومت انجمن می‌انجامد.

او همچنین گفت: برای تامین بازار داخل و صادرات فولاد می‌توان راه‌حل‌های کارآمدتری غیر از درصدگذاری صادرات پیدا کرد.

نائب رئیس انجمن فولاد همچنین در پاسخ به پرسشی در مورد دغدغه‌های اصلی تولیدکنندگان و صادرکنندگان فولاد در این روزها گفت: از ابتدای سال 1399، صنعت فولاد با بخش‌نامه‌های گوناگون و ابطال مکرر معاملات بورس رو‌به‌رو بود، هیچ گاه این میزان از ابطال سابقه نداشته است و ما حتی در بحران ارزی که سپری کردیم، با این جور مسائل رو‌به‌رو نشدیم. به باور من این مساله باید سریع‌تر تعیین تکلیف شود و صادرات به روال عادی خود بازگردد.

او در پایان خاطرنشان کرد: ما مدرس خیابانی را به تسلط بر کارکرد بازارهای مختلف قبول داریم بنابراین امید می‌رود، تصمیمات بهتر و پخته‌تری گرفته شود.

عناوین برگزیده