تاریخ: ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۷:۱۳
بازدید: ۱۸۵
کد خبر: ۱۰۵۵۲۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

هفته‌ای کم‌رمق و پرالتهاب برای بورس تهران

می‌متالز - شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز چهارشنبه (۳۱ اردیبهشت‌ماه) به عدد ۹۸۶ هزار و ۵۹۷ واحد رسید که در مقایسه با پایان هفته گذشته حدود ۳ درصد افت را تجربه کرد.
هفته‌ای کم‌رمق و پرالتهاب برای بورس تهران

به گزارش می‌متالز، شاخص بورس در معاملات هفته جاری ۳۰ هزار و ۴۰۳ واحد کاهش داشت؛ شاخص کل در پایان روز چهارشنبه (۲۴ اردیبهشت ماه) با عدد یک میلیون و ۱۷ هزار واحد به معاملات پایان داد که این رقم در روز چهارشنبه (‌۳۱ اردیبهشت ماه) به عدد ۹۸۶ هزار و ۵۹۷ واحد رسید.

همچنین شاخص کل (هم‌وزن) در پایان هفته گذشته ۳۱۶ هزار و ۵۴ واحد بود که در هفته جاری این عدد به ۳۲۲ هزار و هفت واحد و شاخص قیمت (هم وزن) از ۲۰۹ هزار و ۵۹۹ واحد به عدد ۲۱۳ هزار و ۲۳۷ واحد رسیدند.

در پنج روز معاملاتی این هفته بورس، نمادهای بانک ملت، بانک تجارت، بانک صادرات، پالایش نفت اصفهان، ملی صنایع مس ایران، گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو و فولاد مبارکه اصفهان در گروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.

در هفته‌ای که گذشت گروه‌ بانک‌ها، خودرو و قطعات، کانی‌های غیرفلزی، سرمایه گذاری‌ها، مواد دارویی، سیمان، صنایع غذایی به جز قند و شکر، فلزات اساسی، شیمیایی‌ها، فرآروده‌های نفتی، کانی‌های فلزی و بیمه و بازنشسته با رشد مثبت بر شاخص کل همراه بودند.

در هفته‌ای که گذشت بانک‌ها و موسسات اعتباری، خودرو و قطعات، سرمایه‌گذاری‌ها، فلزات اساسی، چندرشته‌ای صنعتی، صنایع غذایی به جز قند و شکر، رادیویی، مواد دارویی، سیمان، آهک و گچ، بیمه و بازنشستگی، انبوه سازی املاک و مستغلات، شیمیایی‌ها، کانه‌های فلزی، محصولات فلزی، رایانه، فرآورده‌های نفتی، حمل و نقل انبارداری و ارتباطات، واسطه‌گری‌های مالی و پولی نسبت به دیگر صنایع بیشترین حجم معاملات را داشتند.

همچنین خودرو و قطعات، بانک‌ها و موسسات اعتباری، فلزات اساسی، رادیویی، سرمایه‌گذاری‌ها، چندرشته‌ای صنعتی، صنایع غذایی به جز قند و شکر، مواد دارویی، بیمه و بازنشستگی، کانه‌های فلزی، سیمان، آهک و گچ، حمل و نقل، رایانه، محصولات فلزی، انبوه‌سازی املاک و مستغلات، فرآورده‌های نفتی و شیمیایی بیشترین میزان از ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند.

عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد