به گزارش می متالز، برپایه دادههای انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گویای آن است که در فروردین ۹۹ مجموع شمش فولادی تولیدی به رقم دو میلیون و ۳۲۱ هزار تن رسید و نسبت به عملکرد ماه مشابه در سال ۹۸ که دو میلیون و ۲۷۴ هزار تن بود، رشد دو درصدی را ثبت کرد.
تازهترین گزارش انجمن جهانی فولاد (به روایت سازمان ایمیدرو) حاکی است، تولیدشمش فولاد ایران در چهار ماهه نخست سال ۲۰۲۰ میلادی نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۴.۳ درصدی را به ثبت رساند، در حالی که تولید جهانی این فلز راهبردی باافت ۴.۱ درصدی در این مدت روبرو بود.
انجمن جهانی فولادWorld Steel Association تولید شمش فولادی کشورمان را در چهار ماهه نخست سال ۲۰۲۰ میلادی با رشد ۴.۳ درصدی به میزان هشت میلیون و ۴۹۰ هزار تن ثبت کرد در عین حال تولید این فلز در مدت مشابه سال ۲۰۱۹ میلادی هشت میلیون و ۱۳۹ هزار تن بود.
همچنین میزان تولید جهانی فولاد خام در چهار ماهه نخست سال ۲۰۲۰ میلادی ۵۸۰ میلیون و ۹۹۴ هزار تن ثبت شد که حاکی از کاهش ۴.۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد.
میزان تولید شمش فولاد ایران در آوریل (۱۳ فروردین لغایت ۱۱ اردیبهشت) ۲۰۲۰ میلادی با افت ۱۷.۸ درصدی نسبت به ماه مشابه در سال ۲۰۱۹ به یک میلیون و۷۹۰ هزار تن رسید.
تولید جهانی فولاد در آوریل نیز ۱۳۷میلیون و ۹۸ هزارتن ثبت شد که کاهش ۱۳ درصدی نسبت به آوریل ل ۲۰۱۹ میلادی نشان می دهد. همچنین چین با تولید۳۱۹ میلیون و ۴۶۱ هزار تن، ژاپن با تولید ۳۰ میلیون و ۷۳۰ هزار تن، هند با تولید۳۰ میلیون و ۵۵ هزارتن، ایالات متحده آمریکا با تولید ۲۶ میلیون و ۶۸۶ هزار تن و روسیه با تولید ۲۲ میلیون و ۸۸۵ هزار تن فولاد خام پنج کشور برتر تولیدکننده این فلز در چهار ماهه نخست سال ۲۰۲۰ میلادی بودند.
به گزارش ایرنا، برپایه دادههای طرح جامع فولاد کشور، عمده تولیدکنندگان فولاد در خاورمیانه کشورهای ایران، عربستان، امارات و قطر هستند که سهم کشورمان با تولید حدود ۲۵ میلیون تن در سال ۲۰۱۸ بالغ بر ۶۹ درصد ثبت شد.
براساس آمار سال ۲۰۱۷ صادرات فولاد خام کشورهای روسیه، برزیل و ایران، اوکراین و ژاپن بالاترین میزان ثبت شده بود و در این میان سهم ایران به رقم ۶ میلیون و ۸۷۳ هزار تن رسید.
انجمن تولید کنندگان فولاد ایران در اردیبهشت ماه در نامهای خطاب به وزیر صنعت وقت پیرامون وضعیت صادرات فولاد، میزان صادرات این فلز را در سال ۹۸ بالغ بر ۱۱ میلیون تن ذکر کرد.