احمد صادقی در واکنش به اینکه ظاهراً بحثهای مطرح است مبنی بر اینکه ردیفی با عنوان «امتیاز تولید» برای کارگران ذوب آهن از ابتدای فروردین امسال در نظر گرفته شده اما بابت آن تاکنون پرداختی صورت نگرفته است، اظهار داشت: ردیفی با این عنوان در ذوب آهن تعریف نشده و ما فقط پاداش راندمان کار را در پرداختیها به کارگران داریم که بر اساس وضعیت تولید واریز میشود.
وی توضیح داد: پاداش راندمان کار در صورتی پرداخت میشود که حداقل 70 درصد برنامه پیشبینی شده برای تولید محقق شود.
مدیرعامل ذوب آهن تصریح کرد: از شهریور امسال با توجه به پایین آمدن تولید ذوب آهن، پاداش راندمان کار به کارگران تعلق پیدا نکرده و در مورد پاداش ماههای قبل از آن نیز مقداری عقبافتادگی داریم که در حال جبران است.
به گفته صادقی ، تولید شرکت ذوب آهن برای امسال 3 میلیون تن برنامهریزی شده بود اما پیشبینی میکنیم که حدود 2 میلیون و 200 هزار تن از این رقم محقق شود.
وی افزود: 70 درصد برنامه تولید امسال معادل 2 میلیون و 100 هزار تن خواهد بود که در این صورت پاداش راندمان کار بابت ماههایی که تولید بالاتر از برنامه بوده است، به کارگران پرداخت خواهد شد، هر چند رقم کمی خواهد بود.
صادقی در ادامه در مورد وضعیت پرداخت حقوق به کارگران شرکت ذوب آهن نیز گفت: در حال حاضر در پرداخت حقوق تأخیری نداریم و فقط ممکن است یک یا دو روز پرداختها جابهجا شود.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا پرداخت حقوق کارگران شرکتی با مشکلی روبهرو نیست؟ گفت: پرداخت حقوق نیروهای شرکتی در اختیار ما نیست، بلکه پیمانکار حقوق آنها را میپردازد که ممکن است مشکلاتی در این زمینه وجود داشته باشد.
وی توضیح داد: یکی، دو شرکت با تأخیر 2 تا 3 ماهه در پرداخت حقوق به کارگران روبهرو بودند که این مشکل نیز برطرف شده است.
مدیرعامل شرکت ذوب آهن در عین حال با بیان اینکه در تأمین حقوق کارگران مشکل داریم ولی تأخیری اتفاق نمیافتد، گفت: به هر شکلی که شده حقوق کارگران را جور میکنیم، وام میگیریم و یا از جایی قرض میکنیم.
وی ادامه داد: قبلاً پرداخت حقوق کارگران ذوب آهن با تأخیرهای دو ماهه هم روبهرو میشد اما طی یک سال اخیر این تأخیرها برطرف شده است.
برخی کارگران شرکت ذوب آهن اصفهان میگویند قرار بود امتیاز تولید از ابتدای امسال در فیش حقوقی کارگران اعمال شود که این اتفاق عملی نشده است.
همچنین به گفته این کارگران، در حال حاضر پرداخت حقوق کارگران شرکتی با تأخیر ۴ ماهه روبرو است که اعتراض برخی کارگران را به همراه داشته است.