تاریخ: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۸:۲۷
بازدید: ۲۸۰
کد خبر: ۱۰۸۴۶۱
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

گام مهم شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در جهت تامین سنگ آهن مورد نیاز کشور در افق 1404/ آغاز عملیات اجرایی و استخراج از معدن آنومالی شمالی بافق با ظرفیت 220 میلیون تن

می متالز - در راستای توسعه فعالیت‌های معدنی با هدف ارتقاء سطح تولید محصولات معدنی و فولادی، عملیات اجرایی و استخراج از معدن آنومالی شمالی با ذخیره حدود 220 میلیون تن در شهرستان بافق یزد آغاز شد.
گام مهم شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در جهت تامین سنگ آهن مورد نیاز کشور در افق 1404/ آغاز عملیات اجرایی و استخراج از معدن آنومالی شمالی بافق با ظرفیت 220 میلیون تن

به گزارش می متالز، اسدالله‌ فرشاد مدیر عامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در این باره افزود: این اقدام مهم در راستای تأمین مناسبات ارتقاء تولید محصولات معدنی و به منظور جهش تولید فولاد ایران به سمت تحقق تأمین مواد اولیه مورد نیاز برای تولید 55 میلیون تن محصولات فولادی عملیاتی شد.

ادسالله فرشاد تصریح کرد: این اتفاق بزرگ، گامی مهم در راستای تامین یکصد و شصت و پنج میلیون تن سنگ آهن مورد نیاز کشور در افق 1404 به شمار میرود که در ماه مبارک رمضان آغاز گردید.

فرشاد از سازمان‌های ایمیدرو و شرکت تهیه و تولید مواد اولیه فولاد ایران (ایمپاسکو) که در قالب مزایده عمومی بهره‌برداری 25 ساله از معادن آنومالی شمالی و میشدوان را طی قراردادی با عمر معدن به شرکت صنایع معدنی نوظهور کویر بافق واگذار کردند، به لحاظ حمایت‌های همه جانبه تشکر و قدردانی کرد.

فرشاد با اشاره به این که با بهره‌برداری از معادن مذکور زمینه اشتغال مولد و مستمر برای حدود یک‌هزار نفر فراهم خواهد شد، خاطرنشان کرد: پیمانکار این طرح شرکت صنعتی و معدنی شهداب یزد و مشاور آن شرکت مهندسین مشاور کاوشگران هستند.

وی خاطرنشان کرد: آنومالی‌شمالی در فاصله 20 کیلومتری جاده بافق_بهاباد در استان یزد قرار دارد و با ذخیره حدود 220 میلیون تن سنگ آهن می‌تواند سالیانه حداقل 4 میلیون تن سنگ آهن کیفی مورد نیاز تولید کنستانتره و گندله بافق و بهاباد در استان یزد را تأمین کند.

در جلسه‌ای که با حضور نماینده مردم شهرستان‌های بافق، بهاباد، مهریز، ابرکوه و خاتم و نمایندگان سهامداران شرکت‌های فوق الذکر در خصوص این اتفاق مهم برگزار شد، مدیر عامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان عنوان کرد: همان‌طور که در منطقه صنعتی و معدنی گل گهر در شهرستان سیرجان مناسبات توسعه همه جانبه‌ای فراهم شده است و به عنوان عسلویه صنایع معدنی و فولادی در مقابل عسلویه صنایع گاز و پتروشیمی معروف شده است، با توجه به اهلیت سهامداران این شرکت معدنی نوظهور، آینده‌ای بسیار روشن و امیدبخش برای توسعه صنایع معدنی استان یزد در منطقه‌های بافق، بهاباد و چادرملو استان یزد پیش‌بینی می‌شود.

عناوین برگزیده