تاریخ: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۶:۳۸
بازدید: ۲۰۹
کد خبر: ۱۲۰۸۳۶
سرویس خبر : انرژی

تنها تقاضای بالا، نفت را از ۴۰ دلار فراتر می‌برد

می متالز - افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در بسیاری از بخش های جهان از جمله آمریکا، بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا، روند بازگشایی اقتصادها را کند کرده، مانع افزایش تقاضا برای نفت می شود؛ بنابراین قیمت نفت احتمالاً از سطح فعلی بالاتر نمی رود.
تنها تقاضای بالا، نفت را از ۴۰ دلار فراتر می‌برد

به گزارش می متالز، تحلیلگران و اقتصاددان ها عقیده دارند اگر تقاضای جهانی برای نفت در نیمه دوم سال جاری میلادی تا حد قابل قبولی افزایش پیدا نکند، قیمت نفت از سطح فعلی بالاتر نمی رود.

طبق نظرسنجی از ۴۳ متخصص صنعت نفت، متوسطه قیمت نفت خام برنت در ۲۰۲۰ برابر با ۴۱.۵۰ دلار در هر بشکه خواهد بود یعنی یک دلار در هر بشکه بیشتر از پیش بینی ماه قبل که ۴۰.۴۱ دلار در هر بشکه اعلام شده بود. متوسط قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم احتمالاً در ۲۰۲۰ برابر با ۳۷.۵۱ دلار در هر بشکه خواهد بود. پیش بینی قبلی، قیمت نفت آمریکا را  دلار۳۶.۱۰ در هر بشکه نشان می‌داد.

تحلیلگران ماه قبل اعلام کرده بودند علی‌رغم کاهش تولید اوپک و متحدانش، قیمت نفت در سال جاری میلادی افزایش چندانی نخواهد داشت.

تحلیلگران نفتی حالا انتظار دارند قیمت نفت کمی بالاتر برود ولی ادامه بی ثباتی در سطح تقاضا و بهبود اقتصادی مانع افزایش قیمت نفت خواهد شد.

افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در بسیاری از بخش های جهان از جمله آمریکا، بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا، روند بازگشایی اقتصادها را کند کرده و مانع افزایش تقاضا برای نفت می شود.

تنها عامل خوشبینانه برای قیمت نفت ساخت و توزیع سریع واکسن کرونا است که می تواند بهبود اقتصادی را تسریع کرده و در نتیجه تقاضای نفت را افزایش دهد.

نشانه های بهبود تقاضا با وجود اوج دوباره همه گیری ویروس کرونا در بسیاری از کشورها از بین رفته است. کالیفرنیا دو هفته پیش دوباره قرنطینه‌ اعلام کرد و انگلیس برخی از اقدامات محدودکننده را در منطقه منچستر و سایر بخش های شمال غرب انگلیس بازگرداند.

آژانس بین‌المللی انرژی در اوایل همین ماه اعلام کرد تقاضای جهانی برای نفت ۷.۹ میلیون بشکه در روز در سال جاری میلادی کاهش می یابد. این آژانس ماه گذشته ۸.۱ میلیون بشکه در روز کاهش تقاضا را پیش بینی کرده بود. آژانس بین المللی انرژی اشاره کرد افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا و بازگرداندن تعطیلی در برخی کشورها تقاضای جهانی نفت در ۲۰۲۰ را تحت تاثیر قرار می دهد.

عناوین برگزیده