به گزارش می متالز، خداداد غریبپور در این بازدید با اشاره به اینکه مایه افتخار سازمان توسعه صنایع ایمیدرو است که شاهد افتتاح یکی از پروژههای فناورانه یعنی استخراج در زیرزمین باشد، اظهار داشت: پنج تفاهمنامه با شرکتهای بزرگ امضا شده که خدمات مورد نیاز به پیمانکاران معدنی ارائه شود.
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر معادن روی با 50 درصد کمتر از ظرفیت خود فعالیت دارند، یادآور شد: رویکرد ما نسبت به فلزات غیرآهنی رویکردی دیگر خواهد بود به گونهای که در مس امسال افزایش سرمایه 10 هزار میلیاردی داریم و بهرهبرداری از معدن مس سنبل و سرچشمه در دستور کار ما قرار دارد.
معاون وزیر صمت از اجرای طرح توسعهای حوزه معادن آلومینیوم در کشور خبر داد و افزود: دو معدن طلا به بخش خصوصی واگذار شده که تا هفته دولت به بهرهبرداری میرسد.
غریبپور با بیان اینکه رویکرد ما در معادن غیرآهنی یک رویکرد توسعهای است، افزود: در زمینه سنگهای قیمتی برنامه مهمی داریم و حدود 160 نفر در طبس مورد آموزش قرار گرفته و در حال حاضر همه در این راستا وارد بازار کار شدند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در معدن زیرزمینی انگوران 500 نفر با اولویت 70 درصد بومی شاغل میشوند، عنوان کرد: در مجموع در راستای شعار سال و رونق تولید گام برمیداریم.
رئیس هیات عامل ایمیدرو یادآور شد: درباره زیربناها هم رویکرد این است که در شهرستانهای معدنی در این زمینه حمایت کنیم، جاده دندی یک جاده معدنی است و طبیعی است که باید کمک کنیم.
وی با اشاره به اینکه در زمینه جادهها با وزارت راه و شهرسازی مشارکت 50 درصدی داریم، بیان داشت: اعتبار زیربناها در ایمیدرو 50 برابر شده و حدود 800 میلیارد تومان است و امیدواریم بتوانیم گامهای خوبی را در بهبود وضعیت جادهها برداریم.
غریبپور با بیان اینکه شرکت ایمیدرو در زمینه زیربناهای ریلی ورود پیدا کرده است، افزود: 80 درصد باری که از طریق ریل جابهجا میشود مواد معدنی است.