اخوان مدیرعامل آلومینیوم ایران با بیان اینکه در راستای تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب و اقدام عملی در راستای حرکت به سوی اقتصاد مقاومتی تفاهمی برای افزایش ظرفیت تولید و صادرات به امضا رسید گفت: هدف از این اقدام ثبات تولید و صادرات و حمایت از تولید داخل و کوتاه کردن دست دلالان و واسطه ها در این حوزه است.
وی با تاکید بر اینکه سیاست ما درمجموعه آلومینیوم ایران عملیاتی کردن سیاست های نظام و رهبری معظم انقلاب است افزود: ما دست کارآفرینان بخش خصوصی را که جهادگران صنعت هستند به گرمی میفشاریم و در جهت تقویت این عزیزان پرتلاش از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.
مدیرعامل ایرالکو با تشکر از مدیرعامل آلومینیوم المهدی تصریح کرد: برنامه های مشترک بسیار خوبی در جهت افزایش تولید و صادرات و حضور در بازارهای جهانی تدوین شده است تا با اتحاد مشترک آلومینیوم ایران و المهدی ان شالله بازارهای جهانی را فتح و بازار خاورمیانه را بدست بگیریم.
اخوان با بیان اینکه دلالان با ایجاد اختلاف در شرکت ها و باعث ایجاد ناهماهنگی در قیمت ها و عرضه تولید می شوند ادامه داد: در این توافق ما به دنبال جمع کردن دلالان و دلال بازی هستیم تا این اختلافات در بین شرکت ها و بازار کاهش پیدا کند.
مدیرعامل آلومینیوم ایران با تاکید بر اینکه این تفاهم نامه اقدام بسیار بزرگی در صنعت آلومینیوم کشور ایجاد می کند گفت: این توافق نامه با هماهنگی کامل با وزارت صنعت، معدن و تجارت صورت گرفته است، بسیار شفاف بوده و هیچ پشت پرده و بند محرمانه ای ندارد.
علیمحمدی، مدیرعامل آلومینیوم المهدی نیز با بیان اینکه باید در جهت منافع ملی کشور حرکت کنیم، گفت: درگذشته برای همکاری ها به منافع شرکت اهمیت میدادند و بدون توجه به منافع ملی کارها انجام میشد که امیدوارم با این تفاهم نامه مشترک این دو شرکت بتوانند در راستای منافع ملی حرکت کنند و به اهداف خود نیز دست پیدا کنند
وی افزود: پیرو توافقاتی که با هم داشتیم قرار شد تولید آلومینیوم را افرایش داده و برای مشتریان خود به هر اندازه ای که مصرف دارند و نیار دارند تا دو سال آینده به صورت کریدیت کالا را تحویل خواهیم داد تا بهانه به کسی ندهیم و با این کار واسطه هارو حذف کنیم و بازار را بدست بگیریم.
مدیرعامل آلومینیوم المهدی تصریح کرد: امیدوارم با کمک هم بتوانیم به حاشیه سود خوب و تولید بالا در بازار داخل دست پیدا کنیم چرا که اولویت ما بازار داخلی است و بعد مازاد تولید را صادر کنیم.
علیمحمدی تصریح کرد: با توجه به پتانسیل هایی که دو شرکت در اختیار هم قرار می دهند می توان به هدف اصلی که همان رسیدن به شرکت های خارجی است دست پیدا کرد.