تاریخ: ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۱:۰۶
بازدید: ۱۵۸
کد خبر: ۱۲۳۷۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران تاکید کرد:

برنامه‌ریزی سازمان صنایع کوچک برای خروج از رکود واحدهای تولیدی

می متالز - مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران اعلام کرد: اعتقادی به توسعه فیزیکی شهرک‌ها و نواحی صنعتی نداریم لذا برنامه این سازمان بر فعالسازی واحدهای تولیدی است که با ظرفیت پایین در شهرک‌های صنعتی مشغول به کار هستند و تلاش در جهت خروج آنها از رکود است.
برنامه‌ریزی سازمان صنایع کوچک برای خروج از رکود واحدهای تولیدی

به گزارش می متالز، صادق نجفی در دیدار با استاندار خراسان رضوی در مشهد ادامه داد: سازمان صنایع کوچک وشهرک‌های صنعتی ایران تبدیل به یک سازمان توسعه ای واقعی شده و آماده است تا برای ایجاد اشتغال، مشکلات پیشروی تولیدکنندگان را حل کند.

معاون وزیر صنعت،معدن وتجارت گفت: برنامه ریزی این سازمان برای اشتغالزایی ایجاد 300 هزار فرصت شغلی طی سال آینده در سطح کشور است و در این راستا، 'طرح استاد - شاگردی' دولت را بهترین روش برای تحقق اهداف اشتغال می داند.

وی افزود: براساس پیش بینی ها 800 میلیون شغل در سال۲۰۳۰ در سطح دنیا مربوط به حوزه های کشاورزی و صنعت از بین می رود و در مقابل مشاغل جدیدی در حوزه خدمات با فعالیت گسترده استارتاپها و فعالان بخش فناوری روز ایجاد می شود.

نجفی ادامه داد: 40 هزار واحد در بخش صنایع کوچک در شهرکها و نواحی صنعتی کشور فعال هستند. درصدد هستیم 12 هزار واحد در نواحی صنعتی اطراف روستاها و شهرهای زیر 10 هزار نفر جمعیت و نقاط محروم مستقر شوند.

وی گفت: 15 رسته تولیدی توسط سازمان صنایع کوچک بررسی و مزیتهای آنها در بازار ارزیابی شده تا در نواحی صنعتی اطراف روستاها و شهرهای زیر 10 هزار نفر جمعیت وارد عرصه فعالیت شوند.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران به زائرپذیری شهر مشهد و ظرفیت بالای صنایع کوچک برای در اختیار گرفتن بازار سوغات و حوزه خدمات خراسان رضوی نیز اشاره کرد و از استانداری خراسان رضوی خواست به این سازمان برای فعالسازی واحدهای صنعتی کوچک در بخش سوغات و خدمات کمک کند.

وی افزود: اخیرا یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای سازمان صنایع کوچک اعتبار گرفته شده است که در قالب تسهیلات با کارمزد 16 درصد قابل واگذاری به صاحبان صنایع کوچک می باشد.

نجفی بر توسعه شهرکهای صنعتی تاکید و بیان کرد: به جای ایجاد شهرک‌ها و نواحی صنعتی جدید باید توسعه زیرساختی و فعالیت بیشتر واحدهای تولیدی در شهرکها و نواحی صنعتی پیگیری شود. هم اینک هفت هزار هکتار زمین در داخل شهرکها و نواحی صنعتی ایران خالی از واحد تولیدی است لذا درصدد برآمده ایم با تغییر در نحوه انعقاد قراردادها با واحدهای تولیدی بتوان این ظرفیت خالی را پر کرد.

عناوین برگزیده