به گزارش می متالز به نقل از نبض بازار، یکی از اعضای هیات مدیره این شرکت فردی به اسم محمد حیدری است که نداشتن سابقه مرتبط، چه به صورت کلی با صنعت و چه به صورت جزئیتر با صنعت سیمان، موجب شده است تا نحوه انتصاب وی را شبهه دار کند. به ویژه آنکه تحصیلات این فرد در رشته علوم سیاسی و فعالیت های وی نیز در حوزه رسانه و هنر بوده است.
اینکه جوانی متولد 64 چطور با چنین رزومه ای توانسته به این حد از تاثیرگذاری برسد که صندلی یکی از باسابقه ترین کارخانه های سیمانی کشور را تصاحب کند محلی از تعجب است! به ویژه آنکه سیمان آبیک با یک واسطه به شستا متصل میشود که همین امر میتواند شائبهها در خصوص شایستگی افراد عضو هیات مدیره را قوت بخشد.
نکته دیگری که در این شرکت توجهات را به خود معطوف میکند مخاطرات زیستی این کارخانه سیمانی است. از آنجایی که این کارخانه در غرب استان تهران قرار دارد هرگونه آلودگی آن تاثیر مستقیمی بر آلودگی هوا شهر تهران دارد.
آنطور که در گزارش مجمع عمومی این شرکت آمده است در سال 98 هزینه ای بالغ بر 33 میلیارد برای تامین مازوت و سوخت مصرفی مورد نیاز این کارخانه صورت گرفته است.
به یاد داشته باشیم که مازوت یکی از خطرناک ترین سوختهایی است که میتواند مخاطرات جدی زیست محیطی و آلودگی هوا را در پی داشته باشد.