به گزارش ی متالز، عزیزالله افضلی با اشاره به آمار پروندههای متشکله حوزه نظارت این سازمان طی سال 1399 اظهار داشت: 12 شرکت بزرگ استان به خاطر عدم ثبت نام و درج نکردن موجودی انبارهایشان و سایر اطلاعات مربوطه در سامانه جامع تجارت، بر اساس تبصره 4 ماده 18 قانون مبارزه با قاچاق کالا جهت برخورد قضائی به سازمان تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
وی با تاکید بر لزوم رصد و پایش جدی انبارهای عمده کالا در استان قزوین گفت: در 5 ماه ابتدایی امسال 513 مورد بازرسی در حوزه انبارهای عمده کالا انجام دادیم که 14 پرونده قاچاق در این حوزه تشکیل شده که ارزش ریالی کالاهای قاچاق کشفشده در آنها 9 میلیارد و 668 میلیون تومان بوده است.
افضلی همچنین به بازرسیهای صورتگرفته از انبارهای خرد و کوچک استان اشاره کرد و افزود: در این انبارهای مربوط به لوازم آرایشی و بهداشتی، تجهیزات پزشکی، طلا و جواهر، کیف، کفش، چای، پوشاک، سوخت، باطری خودرو، تلفن همراه، سیگار، آرد، لامپ، لوازم خانگی و مواد غذایی را بازرسی کردیم.
رییس سازمان صمت استان قزوین با بیان اینکه در حوزه انبارهای خرد و کوچک 3 هزار و 137 مورد بازرسی انجام دادهایم، ادامه داد: از مجموع این بازرسیها 174 فقره پرونده در حوزه قاچاق کالا تشکیل شده که ارزش ریالی این پروندهها بیش از 13 میلیارد تومان است.
افضلی با ذکر اینکه سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا در استان قزوین فعال شده است، یادآور شد: این سامانه با سامانهها و بانکهای اطلاعاتی دستگاههای دیگر از جمله دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل راه و شهرسازی، سازمان جهاد کشاورزی هماهنگ و یکپارچه شده تا بتوانیم توزیع یک کالا را از مبدا ورودی تا مقصد ارسال پایش کنیم و ببینیم که هر کالا از مرحله تامین تا توزیع در چه وضعیتی قرار دارد.