به گزارش می متالز، معاون مالی و سرمایهگذاری بانک دی اعلام کرده بود که اقدامات لازم برای افزایش سرمایه این بانک در حال انجام است و با تاکید بانک مرکزی، ۲۰۰ درصد از رقم افزایش سرمایه از محل آورده نقدی خواهد بود. با این حال بانک دی برای افزایش سرمایه مصر است، اما هنوز میزان آن مشخص نیست.
برات کریمی، مدیرعامل بانک دی با اشاره به قطعیت افزایش سرمایه بانک از محل تجدید ارزیابی و آورده نقدی، از در دست اجرا بودن تشریفات قانونی و انجام کارشناسیهای لازم برای برگزاری مجمع افزایش سرمایه خبر داد.
کریمی، با اشاره به کاهش ۶۲هزار میلیارد ریالی زیان انباشته بانک گفت: در حال حاضر بانک دی پس از سالها تحمل زیان، به بهبود وضعیت دست یافته و تلاش هیات مدیره، معطوف به حفظ و تسریع این روند برای شکوفایی بانک در آینده ای نه چندان دور است. وی افزود: هیات مدیره بانک دی در راستای ارتقا و اصلاح ساختار مالی و بهبود وضعیت کفایت سرمایه، بر هشت محور مهم افزایش مانده و سهم سپردههای غیرهزینهزا، کاهش بهای تمام شده پول، کاهش NPL و افزایش وصول مطالبات، بهینهسازی شبکه شعب و کاهش شبکه شعب زیانده، افزایش درآمدهای غیرمشاع از طریق گسترش خدمات در بخش ریالی و ارزی، فروش سودآور املاک و داراییهای مازاد و تلاش برای تحقق شعار جهش تولید با ارائه بستههای اعتباری برای واحدهای تولیدی متمرکز شده است که بر اساس آمار و گزارش عملکرد واحدهای مختلف، میتوان بهبود وضعیت را در شاخصهای عملیاتی بانک مشاهده کرد.
کریمی با اشاره به نوسانات بازار سرمایه تاکید کرد: در چند ماه گذشته، نماد بانک دی از پربازدیدترین نمادها در تابلوی بورس بود و رشد قابل توجهی را تجربه کرد که این امر سبب افزایش رضایت سهامداران شد، اما با توجه به نوسانات شدید بازار سرمایه و کاهش شاخص کل بورس، نه تنها سهام بانک دی، بلکه سایر نمادهای این بازار با رکود مواجه شده اند که پیشنهاد میشود سهامداران با کسب اطلاعات موثق و جلوگیری از شتابزدگی درباره مدیریت سهام خود تصمیمگیری کنند.
وی با بیان اینکه بانک دی داراییهای ارزشمندی دارد که منافع سهامداران را تامین میکند، گفت: از زمان آغاز فعالیت هیاتمدیره، فروش داراییها و املاک مازاد بانک در راستای سودآوری بیشتر به نفع جامعه هدف و سهامداران در دستور کار قرار داشته و موضوع افزایش سرمایه بانک از محل تجدید ارزیابی داراییها و آورده نقدی بر اساس الزامات بانک مرکزی و سازمان بورس و اوراق بهادار در دست بررسی و اقدامات کارشناسی دقیق است که زمان انجام و میزان افزایش سرمایه پس از تجمیع صورتهای مالی و اخذ گزارشهای کارشناسان رسمیدر خصوص قیمتگذاری سهام شرکتهای زیرمجموعه بانک و انجام تشریفات قانونی، از منابع رسمی بانک اطلاعرسانی خواهد شد. مدیرعامل بانک دی با تاکید بر قطعیت افزایش سرمایه بانک دی درباره طولانی شدن زمان برگزاری مجمع افزایش سرمایه گفت: این بانک از ابتدای تاسیس طی یک دهه فعالیت با مشکلات زیربنایی عدیدهای در تمامی بخشها مواجه بوده و هر سال بدون اینکه اقدامیموثر در راستای افزایش درآمدها صورت پذیرد، بر میزان زیان بانک افزوده شده است.
کریمی افزود: بانک دی نسبت به سایر بانکها از وضعیت ویژهای برخوردار است و بدون شک اصلاح ساختار عملیاتی آن برای رسیدن به وضعیت مطلوب، مستلزم صرف زمان و اتخاذ تدابیر صحیح و کاربردی است که به همین منظور طی دوره کوتاه مدیریت جدید تلاش شده با فعالیت شبانهروزی و اقدامات هدفمند، نتایج قابلقبولی کسب شود و هیاتمدیره مصمم است در راستای منافع و مصالح بانک و سهامداران عزیز گامهای مقتدرانهای بردارد.