تاریخ: ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۱:۳۱
بازدید: ۱۶۰
کد خبر: ۱۳۱۰۹۹
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی
معاون امور صنایع وزارت صمت اعلام کرد:

مجوز فروش فوق العاده ماهانه 25 هزار دستگاه خودرو توسط ایران خودرو و سایپا/ داخلی سازی قطعات مورد نیاز در قالب پروژه های ملی

می متالز - معاون امور صنایع وزارت صمت در جلسه کمیته خودرو بیان کرد: ایران خودرو و سایپا به ترتیب ماهانه ۱۸ هزار دستگاه و ۷ هزار دستگاه خودرو در قالب فروش فوق العاده اینترنتی با زمان تحویل حداکثر سه ماه تا پایان سال به متقاضیان عرضه خواهند کرد.
مجوز فروش فوق العاده ماهانه 25 هزار دستگاه خودرو توسط ایران خودرو و سایپا/ داخلی سازی قطعات مورد نیاز در قالب پروژه های ملی

http://www.shatanews.ir//parameters/mimt/modules/cdk/upload/content/news/178011/184A7957.JPG

به گزارش می متالز، مهدی صادقی نیارکی با بیان این مطلب افزود: این طرح در راستای اجرای مصوبات کمیته خودرو و به منظور مدیریت بازار و افزایش عرضه خودرو انجام خواهد شد.

وی همچنین تصریح کرد: خودروسازان 40 درصد از تولیدات خود را به طرح های جدید فروش و 60 درصد را به انجام تعهدات قبلی خود اختصاص خواهند داد.

معاون امور صنایع وزارت صمت با تاکید بر ضرورت فروش اموال و املاک غیر مولد و مازاد شرکت‌های خودروساز گفت: منابع مالی حاصل از فروش این اموال باید صرف پروژه های ساخت داخل و داخلی سازی قطعات مورد نیاز بشود.

صادقی نیارکی تصریح کرد: واردات قطعاتی که ساخت داخل می شوند، مشمول محدودیت واردات می شوند تا تمایل به سمت داخلی‌سازی قطعات افزایش یابد.

وی گفت: تولید قطعات اصلی که هنوز ارزبری دارند در قالب پروژه های ملی و حمایت بانک های عامل و بانک مرکزی می بایست به سمت داخلی‌سازی برود.

 

تشکیل کمیته ای در ایدرو برای رصد برنامه های ساخت داخل

معاون امور صنایع وزارت صمت گفت: کمیته ای در ایدرو با حضور معاونت طرح و برنامه وزارت متبوع و سایر ذینغعان برای رصد برنامه های ساخت داخل و هماهنگی برای تامین تسهیلات مورد نیاز می بایست تشکیل شود.

وی در ادامه با اعلام اینکه برگزاری میزهای ساخت با رعایت پروتکل های بهداشتی از سر گرفته شد، بیان کرد: اولین میز در حوزه پتروشیمی خواهد بود و میزهای بعدی به ترتیب در صنعت لوازم خانگی و خودرو برگزار می شوند.

عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد