تاریخ: ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ ، ساعت ۰۹:۱۰
بازدید: ۳۶۱
کد خبر: ۱۳۲۰
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
دوره جدید «پیشبرد پروژه‌های مقاوم‌سازی اقتصادی» شرکت ملی صنایع مس ایران آغاز شد

انتصاب عاملان پیشبرد اقتصاد مقاومتی در شرکت مس

می متالز - با صدور حکم اعضای ستاد مدیریت اقتصاد مقاومتی، تداوم پیشبرد پروژه‌های اقتصاد مقاومتی شرکت ملی صنایع مس ایران، در ساختار جدید صورت خواهد پذیرفت.
انتصاب عاملان پیشبرد اقتصاد مقاومتی در شرکت مس

به منظور تثبیت فرآیند و شتاب بخشیدن به حرکت در مسیر مقاوم‌سازی اقتصادی شرکت ملی صنایع مس ایران، ستاد مدیریت اقتصاد مقاومتی با الگو گرفتن از مدل مدیریت هیأت‌عاملی و برمبنای استفاده حداکثری از ظرفیت‌های فردی و سازمانی همه کارکنان تشکیل شد.
مهندس «احمد مرادعلیزاده» مدیرعامل شرکت مس و رییس ستاد مدیریت اقتصاد مقاومتی، طی احکام جداگانه‌ای اعضای این ستاد و عاملان حوزه‌های مختلف را معرفی و «مرتضی دلاوری پاریزی» را به‌عنوان قائم‌مقام و دبیر اجرایی این ستاد معرفی کرد.


مأموریت اصلی این ستاد، «مقاوم‌سازی تولید در برابر تنش‌ها و تکانه‌های جهانی» و «انجام مسئولیت اجتماعی در بستر اقتصاد مقاومتی» است که بایستی توسط کلیه ارکان و اجزای شرکت پیگیری شود

براساس این احکام، «محمد حسنی» مدیر مس منطقه کرمان و «محمد حاجی‌آقازاده» مدیر مس منطقه آذربایجان به‌عنوان اعضای ستاد؛ «محمدباقر عالی» به‌عنوان عامل «ظرفیت‌سازی نهادی»، «مهدی مجدفر» به‌عنوان عامل «پایش و پیشبرد» و «سعد عبدی» به‌عنوان عامل «مقاوم‌سازی تولید» معرفی شدند.
در حکم انتصاب این افراد چنین آمده است: «نتایج فراتر از انتظار طرح و برنامه‌های کاهش هزینه تولید و افزایش بهر‌وری که طی دوسال گذشته در راستای افزایش مقاومت اقتصادی شرکت حاصل آمده، همچنین نیاز به سامان‌دهی ارتباط شرکت و جوامع جوارکارخانه‌ای و پذیرش مسئولیت معین توسعه در مناطق عملکردی از سوی شرکت ملی صنایع مس ایران، موجب شد تا این فعالیت‌ها در ساختاری منسجم و کارآمد ذیل عنوان ستاد مدیریت اقتصاد مقاومتی طراحی شده و تداوم یابند. مأموریت اصلی این ستاد، «مقاوم‌سازی تولید در برابر تنش‌ها و تکانه‌های جهانی» و «انجام مسئولیت اجتماعی در بستر اقتصاد مقاومتی» است که بایستی توسط کلیه ارکان و اجزای شرکت پیگیری شود.»
گفتنی است؛ در ساختار مذکور، استانداران و افراد ذی‌ربط در برنامه‌ریزی اقتصاد مقاومتی در دو استان کرمان و آذربایجان شرقی در قالب دو «شورای راهبری اقتصاد مقاومتی» ضمن مشارکت در تعیین سیاست‌ها، اولویت‌های اقدام و محورهای فعالیت، نظارت عالیه بر نحوه انجام امور و پیشرفت طرح‌ها را بر عهده دارند. همچنین در سطح عملکردی، این ساختار با ایجاد دبیرخانه متمرکز و از طریق شاخه‌ها و واحدهای مختلف، پیشبرد و پیگیری امور را محقق می‌سازد.

منبع: مس پرس
عناوین برگزیده