تاریخ: ۰۷ مهر ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۰:۲۶
بازدید: ۱۷۱
کد خبر: ۱۳۲۹۷۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیرعامل فولاد خوزستان:

بورس کالا بهترین مکان برای کشف قیمت کالاهاست

می متالز - مدیرعامل فولاد خوزستان بورس کالا را بهترین مکان برای شناسایی و تعیین قیمت محصولات عنوان کرد و گفت: شرط موفقیت در بازار، پرهیز از دستوری کردن و دخالت مستقیم در فرآیند عرضه و تقاضاست.
بورس کالا بهترین مکان برای کشف قیمت کالاهاست

بورس کالا بهترین مکان برای کشف قیمت کالاهاست

به گزارش می متالز، علی محمدی با بیان این‌که افزایش قیمت فولاد به درآمد بیشتر شرکت‌های فولادی منجر نمی‌شود، گفت: چرا که به تبع آن قیمت مواد اولیه و تجهیزات افزایش پیدا می‌کند. مطمئنا ثبات در نرخ ارز به آرامش بازار و تعادل در عرضه و تقاضا می‌انجامد.

وی بهترین مکان برای شناسایی و تعیین قیمت را بورس کالا دانست و افزود: البته شرط موفقیت بازار بورس، پرهیز از دستوری کردن و دخالت در بازار و مکانیزم عرضه و تقاضاست.

مدیرعامل فولاد خوزستان در پاسخ به نقش ابطال های وزارت صمت در نابه‌سامانی بازار فولاد گفت: بازار باید به سمتی حرکت کند که شفافیت و عرضه و تقاضای واقعی شکل بگیرد. نقش وزارت صمت باید نظارتی باشد و به جای دخالت مستقیم در بازار به سمت تهیه سازوکار و دستورالعمل اجرایی حرکت کند.

محمدی ادامه داد: تعیین قیمت عرضه شمش فولادی بر اساس قیمت تمام شده و وضعیت بازار است. وزارت صمت و سایر نهادهای حاکمیتی می بایست با نظارت کامل و توجه به ظرفیت واقعی شرکت‌ها و سابقه عملکرد آن‌ها، از ایجاد تقاضای کاذب جلوگیری کرده و دست دلالان را که صرفا به دنبال سودای سود می‌باشند، از صنایع کوتاه نمایند.

وی با اشاره به این‌که فولاد خوزستان سال ۱۳۹۹ را با ارتقا پی در پی و ثبت رکوردهای تولید آغاز کرد، افزود: در شرایطی که تحریم‌های ظالمانه تشدید شدند و شیوع ویروس کرونا، باعث شده با محدودیت‌هایی مواجه شویم، با تکیه بر توان داخلی و اراده فولادی کارکنان این مجموعه، در سالی که از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به نام جهش تولید مزین شده است، رکوردهای روزانه، ماهانه، فصلی و شش ماهه ارتقا یافت.

مدیرعامل فولاد خوزستان عنوان کرد: در فصل بهار توانستیم برای نخستین بار از مرز تولید یک میلیون تُن شمش فولاد عبور کنیم. در شش ماهه نخست امسال نیز توانستیم با تولید یک میلیون و ۹۷۶ هزار تُن رکورد تولید را ارتقا دهیم و همچنین مقدار فروش داخلی با ۱۹ درصد رشد به یک میلیون و ۱۵۷ هزار تن و مقدار صادرات با ۳۳ درصد کاهش به ۶۷۲ هزار تن رسیده است.

عناوین برگزیده