تاریخ: ۱۲ مهر ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۷:۰۰
بازدید: ۱۳۴
کد خبر: ۱۳۳۹۷۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

طرح‌های فولاد مبارکه برای ثبات‌بخشی به بازار فولاد

می متالز - مجتمع فولاد مبارکه اصفهان به منظور برطرف کردن شرایط نامساعد بازار فولاد طرح‌هایی را به دولت و مجلس پیشنهاد داده و حتی دستگاه قضایی را در این زمینه توجیه کرده است تا مدیریت واحد بر توزیع بازار توسط این شرکت انجام شود.
طرح‌های فولاد مبارکه برای ثبات‌بخشی به بازار فولاد

طرح‌های فولاد مبارکه برای ثبات‌بخشی به بازار فولاد

به گزارش می متالز، حمیدرضا عظیمیان در نشست مشترک با انجمن تولیدکنندگان لوله‌های فولادی و پوشش خطوط انتقال، بر اهمیت همکاری بیشتر میان این دو بخش، بررسی راهکارهای رفع مشکلات خریدارانِ ورق‌های فولادی و تأمین مواد اولیه این شرکت‌ها که همگی جزو مشتریان بزرگ فولاد مبارکه اصفهان هستند، تأکید کرد.

وی افزود: شاهدیم که به‌دلیل دخالت‌های برخی نهادها و دستگاه‌های ذی‌ربط در بازار فولاد، شرایط نامساعد شده است. فولاد مبارکه برای رفع این مشکل، طرح‌های خود را به دولت و مجلس پیشنهاد داده و حتی دستگاه قضایی را در این زمینه توجیه کرده تا مدیریت واحد بر توزیع بازار توسط این شرکت انجام شود، هرچند فولاد مبارکه به‌طور مشخص هیچ مسوولیت قانونی در توزیع و قیمت‌گذاری ندارد. این مسوولیت با این تعهد که نیاز عمده همه واحدها تأمین شود و بازار به ثبات حداکثری برسد، از سوی فولاد مبارکه اعلام شده است.

مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: ما بر این باوریم که اگر فولاد مبارکه به‌تنهایی مسوول توزیع بازار باشد و نیازها را تأمین کند، این التهاب قیمتی از بین می‌رود، زیرا می‌بینیم سامانه بهین‌یاب ناکارآمد است و عده‌ای بیش از سهمیه خود محصولات دریافت می‌کنند و در بازار آزاد با قیمت بیشتر می‌فروشند. حال اگر بتوانیم نیاز را حداکثری کنترل و آن را تأمین کنیم، از التهابات بازار کاسته می‌شود و کمتر با افزایش قیمت و نبود محصول در بازار مواجه خواهیم شد.

عظیمیان افزود: هم‌اکنون به‌دلیل نبود سرمایه اولیه و در گردش در دست تولیدکنندگان، شاهد حضور دلالان در بازار فولاد هستیم. در این زمینه فولاد مبارکه می‌تواند با نرخ بهره کم، برای تولیدکنندگان تأمین اعتبار کند و علاوه بر تولید، به کار اصلی خود که حمایت از صنعت و صنعت‌ساز شدن است، برسد.

وی یادآور شد: پیشنهاد فولاد مبارکه این است که عرضه در مچینگ و بورس کالا به‌صورت همزمان باشد؛ به نحوی که در مچینگ، نسبتِ عرضه ورق گرم که موردنیاز واحدهاست ۷۵ درصد و در بورس کالا ۲۵ درصد باشد. درباره ورق‌های سرد نیز ۹۰ درصد عرضه در مچینگ و ۱۰ درصد در بورس کالا انجام شود، همچنین پیشنهاد دادیم تا خط اعتباری ۱۰ هزار میلیارد تومانی به‌صورت دائم برقرار باشد تا مشکلات تأمین اعتبار مشتریان حل شود.

عناوین برگزیده