تاریخ: ۲۲ فروردين ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۲:۰۲
بازدید: ۱۹۵
کد خبر: ۱۳۵۱۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار مطرح کرد:

فاینکس ۲۰۱۸، متمایز از دیگر دوره ها برگزار می شود

می متالز - رییس سازمان بورس و اوراق بهادار رابطه میان بازار سرمایه و بازارهای بیمه و پول باید تقویت شود؛ چرا که این بازارها مکمل یکدیگر بوده و رقیب به شمار نمی روند.
فاینکس ۲۰۱۸، متمایز از دیگر دوره ها برگزار می شود

به گزارش می متالز، شاپور محمدی در خصوص یازدهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و  بیمه گفت: از چند جهت میتوان پیش بینی کرد که نمایشگاه امسال می تواند دستاوردهای بسیار خوبی داشته باشد. تجارب ارزشمند نمایشگاه دوره قبل به علاوه افزایش حجم و ارزش معاملات در سال ۹۶ از مواردی است که چشم اندازها نسبت به فاینکس ۲۰۱۸ را مثبت می کند.

وی در ادامه به ویژگی های موثر نمایشگاه اشاره کرد و گفت: افزایش ارتباطات را می توان یکی از ویژگی های موثر نمایشگاه اعلام کرد. از سوی دیگر نمایشگاه بورس، بانک و بیمه می تواند سواد سرمایه گذاری در بازار سرمایه را افزایش  دهد. در این حالت مردم به این سطح از دانش می رسند که خرید و فروش سهام را با ریسک پایین تری انجام دهند.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص حضور قابل توجه بازار پول نسبت به سال گذشته در نمایشگاه و محکم تر شدن حلقه ارتباطی سه بازار سرمایه ، پول و بیمه اظهار داشت: بازار سرمایه  باید بتواند تعامل بسیار قوی با دو بازار بانک و بیمه داشته باشد، چرا که این بازارها مکمل یکدیگر هستند و رقیب به شمار نمی روند.

سخنگوی سازمان بورس با تاکید بر اینکه این سه بازار کنار هم می توانند یک پرتفوی خوب تشکیل دهند، افزود: ممکن است یک نفر بیمه عمر خریداری کند و واحد صندوق سرمایه گذاری (یونیت) هم داشته باشد.  در این حالت می توان شرایطی را فراهم آورد که با همکاری صنعت بیمه محصول مشترکی طراحی کرد که بیمه عمر قابل تبدیل به واحد صندوق سرمایه گذاری به وجود بیاید.

محمدی در خصوص رابطه بازار پول و سرمایه گفت: بازار سرمایه همچنین می تواند با بازار پول ابزارهای مشترک تعریف کند، بحث حاشیه سود "“Margin bank و فروش استقراضی Short sell”" از مباحثی است که بازار سرمایه و بازار پول در کنار یکدیگر می توانند به خوبی آنها را پیش ببرند.

وی همچنین در زمینه حضور سایر کشورها در این گردهمایی بزرگ مالی گفت: در این خصوص شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس با کشورهای مختلف و نهادهای ناظر هماهنگی هایی را صورت داده و تعدادی از این کشورها در نمایشگاه حضور خواهند داشت . از سوی دیگر  دهمین نشست بازار سرمایه با حضور شرکت کنندگانی از کشورهای افغانستان، پاکستان، سوریه، مالزی، سنگاپور، فلسطین، مونته‌نگرو، عراق، یونان، روسیه و انگلیس در روزهای ۲۶ و ۲۷ فروردین برگزار می شود که این نشان از تعامل ایران با نهادهای ناظر بین المللی دارد.

محمدی در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به حضور شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها در نمایشگاه امسال گفت: سازمان بورس از حضور گسترده و پررنگ شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها در نمایشگاه حمایت می کند. با این وجود برخی از این شرکت ها با مشکلاتی مواجه شدند که مربوط به بحث ثبت شرکت ها است و سازمان بورس در تلاش است با کمک به این شرکت ها ، حضور موثری از استارتاپ ها را در نمایشگاه امسال رقم بزند.

وی در پایان بیان کرد: معاونت علمی رییس جمهور تمایل زیادی برای حضور این شرکت ها نشان داده و همکاری می کند تا مشکلات آنها برای حضور در نمایشگاه کم شود . امید است حضور این گروه از شرکت ها در نمایشگاه قوی تر از سال قبل باشد تا از طریق فرابورس بتوانند توسعه یابند.

عناوین برگزیده